G. Šapranauskas ir M. Ponomariovas statys sniego parką?

Vieno žiūrimiausių kanalų Lietuvoje, TV6, laidos apie ekstremalų sportą „Adrenalinas“ komandą vos prieš savaitę papildė naujas vedėjas.

Nuo šiol su žiūrovais sveikinasi ne tik laidos senbuvis, adrenalino mėgėjas Gytis Šapranauskas, bet ir naujasis jo kolega – Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstamas veidas, be ekstremalaus sporto gyventi negalintis Mindaugas Ponomariovas. Jau šį sekmadienį, vasario 10-ąją, vyrukai atskleis, kiek pastangų reikia įdėti, norint sukurti ir puoselėti sniego parką.

„Didžioji naujausios „Adrenalino“ laidos dalis bus skirta sniego parko statytojams. Dauguma snieglentininkų bei slidininkų net nežino, kad yra tokia profesija, kaip sniego parko tvarkytojas“, – sako M. Ponomariovas.

Atrodo, kad tramplyną pastatyti nėra sunku? „Adrenalino“ reportažas atskleis, kad yra toli gražu ne taip. „Pastatyti sniego parką – sunkus ir daug įgūdžių reikalaujantis darbas. Prižiūrėti tramplynus irgi ne juokas. Įskaitant tai, kad visi darbai vyksta šaltyje ir sniege, sniego parkų statytojus apskritai turėtume nešioti ant rankų“, – įsitikinęs Mindaugas.

Laidos svečiai – latviai, iš visoje Europoje sniego parkus statančios kompanijos „Baltic Snowpark Agency“, vienintelė sniego parko tvarkytoja Lietuvoje Vita Sereikaitė ir šios kultūros pradininkas Giedrius-Shmy.

Sekmadienio rytą TV6 eteryje – ir „Monster Energy Ride in Baltics“ trečiosios snieglentininkų ir laisvojo stiliaus slidininkų varžybos naujame Ignalinos sniego parke, kur prizininkais tapo gausus būrys lietuvių. Įsijunkite „Adrenaliną“ sekmadienį, vasario 10-ąją, 12.00 val. per TV6!


Šiame straipsnyje: TV6Gytis Šapranauskassniegas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių