G. Jaunius: mama verkė, kai pasirinkau vienuolio kelią

„Atsidūręs kryžkelėje, supratau, kad yra du keliai. Arba skelbti bankrotą ir visiems ištarti: „Atsiprašau, nepavyko“, arba sukąsti dantis, susispausti, viską pervertinti ir garbingai visiems pažvelgti į akis. Pasirinkau pastarąjį variantą“, – jau šį vakarą TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ atvirai prabils į švenčiančios dvidešimtmetį televizijos eterį sugrįžęs Gediminas Jaunius.

Dar visai neseniai didžiulių finansinių bėdų prislėgtas televizijos laidų ir renginių prodiuseris šiandien atsidūsta lengviau. Anot jo, jau pavyko grąžinti du trečdalius skolų. Po kelerių metų pertraukos į televizijos eterį sugrįžęs žinomas vyras, kuriam neseniai patikėtas TV3 socialinės dokumentikos laidos „Gyvenimo kryžkelės“ vedėjo vairas, dabar mėgsta juokauti, kad jo paties gyvenime kryžkelių niekada netrūko.

Kažkada jis rinkosi tarp vienuolyno ir muzikos, vėliau akimirksniu atsidūrė pramogų pasaulyje. „Mano mama kažkada verkė, kad pasirinkau vienuolio kelią, vėliau braukė ašaras – kad išėjau iš vienuolyno“, – dabar su šypsena prisimena G. Jaunius. Kultinės laidos „TV Pagalba“ vienas iš veidų šį vakarą žiūrovams atskleis ne vieną pikantišką savo gyvenimo detalę.

„Buvo metas, kai maniau, jog yra žmonės ir yra laidų vedėjai. Tuo metu „gelbėtojams“ rodomas dėmesys buvo beprotiškas. Todėl ir mes gyvenome taip, kad vėliau būtų ką prisiminti. Ką galėjau sau leisti? Leisdavau tikrai daugiau, nei galėjau. Būdavo, atsibundi Londone, arba viešbutyje Palangoje, o po langais jau laukia trys limuzinai“, – laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams šįvakar pasakos Gediminas, kuris prisimins ir didele nelaime galėjusį pasibaigti neapdairų žvaigždiško gyvenimo nuotykį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mums bloga nuo taves

mums bloga nuo taves portretas
dabar ziurovai verkia kai suzinojo kad grisi i tv eteri

Jauunius

Jauunius portretas
sako jei nuo mazens linkes i homoseksualuma ,tai visi eina ikunigus

Lodorius

Lodorius portretas
Dbar verkia visi pigios TV ziurovai. Geriau jau verktu viena motina.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių