FTB: kodėl žinomi žmonės įsitraukia į prekybą merginomis?

Kiekvienais metais tūkstančiai lietuvaičių merginų tampa prekėmis. Jos išvežamos į užsienį ir tarnauja sekso industrijos verslui: prievartaujamos, žeminamos, mušamos iki sąmonės netekimo ir kankinamos.

Tai - spąstai, iš kurių merginos pabėga retai. „... vieną bandžiusią pabėgti pasodino ant kėdės, pripylė į kibirą skiedinio ir užbetonavo. Kitos turėjo stovėti ir žiūrėti, kaip baudžiama nusikaltusi... Vėliau ji buvo nuvežta į upę ir išmesta. Tai buvo pamoka visoms, kad nesielgtų netinkamai. Kad būtų paklusnios prekės“ - apie lietuvaičių merginų išgyvenimus užsienyje pasakojo Dingusių žmonių šeimų paramos centro direktorė Ona Gustienė.                     

Šios prekės - tai gražios ir jaunos, dažniausiai nuo 17 iki 23 metų lietuvaitės. Jos, tapusios užsienio sutenerių prekėmis, be priežasties, tiesiog, profilaktiškai kartą per savaitę sudaužomos iki sąmonės netekimo. Kad nesipriešintų ir klausytų savo šeimininkų. Pasak O. Gustienės, merginos mušamos per galvą, kad nesimatytų mėlynių. Grįžta su sulaužytais žandikauliais, su išmuštais dantimis...

Apie kraupią realybę laidai „FTB“ sutiko papasakoti ir keletas merginų, kurios buvo parduotos kaip prekės. Kaip veikia prekybos žmonėmis užsiimančios nusikalstamos struktūros? Kiek merginų per metus yra parduodamos užsienio šalių suteneriams? Kaip jos verbuojamos ir už kiek parduodamos? Kodėl į šią nusikalstamą veiką įsitraukia gerai Lietuvoje žinomi žmonės? Sensacingi faktai „FTB“ ketvirtadienį 21 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: prekyba žmonėmisftb

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių