Filmuojant laidą Gintarę Valaitytę puolė žaltys

Ketvirtadienį, birželio 21-ąją, įvykusi karščiausio TV3 pasimatymų projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ premjera populiarumu nurungė visus konkurentus.

Filmuojant karščiausią antrojo sezono pasimatymų šou, kurio premjerą, rodytą 21.00–21.35 val., preliminariais „TNS LT“ tyrimų duomenimis rinkosi 26,6 proc. 15–49 metų amžiaus TV žiūrovų (LTV – 9,2 proc., LNK – 5,2 proc. TV žiūrovų), ūkininkaičių piršlienei Gintarei Valaitytei iškilo rimtas pavojus – į koją puolė žaltys.

Lankantis 22 metų ūkininko Andriaus iš Prienų rajono sodyboje, projekto vedėja nė neįtarė, kad čia įsikūrusi žalčių šeimyna. Filmuojant vieną sceną, staiga gyvūnas kirto Gintarei į koją. „Laimei, buvau su botais! Jei ne jie, ši istorija galėjo baigtis labai liūdnai. Neabejoju, būčiau patyrusi didelį šoką!“ – nuogąstauja žinoma mergina.

G. Valaitytė po šio incidento jautėsi kiek sutrikusi, tačiau vėliau žinoma žvaigždė juokavo: „Žaltys – namų, židinio, gerovės, sveikatos ir vaisingumo dievybė. Žaltys nuo seno laikomas gerąja namų dvasia, globėju ir gydytoju, todėl tai labai geras ženklas Andriui. Surasime jam porą!”

Dainininkė prisipažįsta esanti gyvūnų mylėtoja – vaikystėje auginusi juos kuo įvairiausius: katę, šunį, keletą skirtingų graužikų, triušį, papūgėlę. Nenorėjo tik egzotinio gyvūno.

Kokie dar nuotykiai laukia G. Valaitytės ir „Ūkininkas ieško žmonos“ dalyvių – žiūrėkite pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val. tik per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

smauglys

smauglys portretas
Po velnių, žalčiai visai pasiuto, kerta kaip gyvatės. Kaži kiek kartų ponas žurnalistas buvo zoologijos pamokose apsilankęs? Ar jis iš tų "profiliuotų" generacijos?

juokas pro ašaras

juokas pro ašaras portretas
Cirkininkai, pasiskaitykite apie žalčius visų pirma, paskui pliurpkite kas papuola ant seiles.Nežinote, kaip reitingus užsidirbti. Netinka ta jūsų Valaityte tai laidai, netinka.

opa

opa portretas
:))))) na na labai įdomu- kur tas žaltys jai bandė įlysti? ar ne režisieriaus kelnėse buvo? a aplamai žinot kas tas žaltys yra?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių