Filmo „Projektas Monstras“ režisierius žada tęsinį

Filmo „Projektas Monstras“ režisierius Mattas Reevesas svajoja apie juostos tęsinį ir žada, kad kada nors jis tikrai bus.

Pirmoji filmo „Projektas Monstras“ dalis kino teatruose pasirodė 2008 metais. Mėgėjiškai drebančiomis rankomis ir paprasta video kamera nufilmuotas mokslinis trileris apie Niujorko miestą siaubiantį milžinišką monstrą savo originalumu sužavėjo ne vieną žiūrovą. Netrukus po filmo premjeros pasigirdo viltingi juostos režisieriaus bei prodiuserių pažadai, kad neteks ilgai laukti ir antrosios filmo dalies. Tačiau net ir prabėgus dvejiems metams – tęsinio planai vis dar nežinioje.

Duodamas interviu britų spaudai apie naują savo filmą „Įsileisk mane“, režisierius M. Reevesas atkleidė, jog jis vis dar tikisi sukurti ir antrą „Projekto Monstro“ dalį, tačiau pripažino manantis, kad tai įvyks dar negreitai. M. Reevesas dėl filmo tęsinio derasi su kino prodiuseriu JJ Abramsu, kuris šiuo metu yra labai užsiėmęs dėl juostos „Super 8“ kūrimo.

„Pamatysime, kaip bus. Kol kas apie tai kalbėti yra gerokai per anksti. JJ vis dar pluša prie „Super 8“ filmavimo darbų, o aš ką tik baigiau „Įsileisk mane“, todėl dėl „Projekto Monstro“ tęsinio kol kas nėra jokių žinių. Bet vis tik tikiuosi, kad galiausiai mums pavyks rasti geriausią idėją ir ją įgyvendinti“, - pasakoja M. Reevesas.

Šiuo metu M. Reevesas pristatinėja naujausią filmą „Įsileisk mane“. Jis sukurtas remiantis populiariu švedų rašytojo Johno Ajvide‘o Lindgvisto kūriniu „Įsileisk mane“ (Låt den rätte komma in). Filmas pasakoja apie vienišą berniuką Oveną, kuris susidraugauja su dvylikamete... vampyre. Mergaitę lydi keisti suaugusieji, žmogžudystės ir paslaptys, tad netrukus jomis apsiraizgo ir Oveno gyvenimas.

„Įsileisk mane“ premjera Lietuvos kino teatruose numatyta lapkričio 26-ąją.


Šiame straipsnyje: Projektas Monstras

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių