Filmo „Eglutės 2“ kelionė į Lietuvą užstrigo

Penktadienį Lietuvą turėjusių pasiekti filmo juostų kelionė neapsiėjo be nuotykių, tad filmo premjera kiek nusikėlė – ji įvyks pirmadienį, gruodžio 19-ąją.

Kadangi buvo stengiamasi, kad premjera Lietuvoje neatsiliktų nuo filmo „Eglutės 2“ pristatymo Rusijoje, rusų laboratorija, kurioje buvo ruošiamos juostos mūsų šaliai, dirbo padidintu pajėgumu. Ar įtampos neištvėrę, ar nuo šmaikščių filmo herojų juokų atsipalaidavę laboratorijos darbuotojai tik vėliau pastebėjo, kad sugedo filmui reikalinga mašina. Taip dingo viena brangi diena, nuo kurios priklausė filmo „Eglutės 2“ premjera Lietuvoje,praneša filmo atstovai.

Apie antrąsias „Eglutes“

Antroji kultinėmis tapusių „Eglučių“ dalis – tai pasakojimų rinkinys, pratęsiantis pirmojo filmo istorijas. Į kino ekranus grįš pažįstami herojai: Borisas (Boria), Jevgenijus (Ženia), Snieglentininkas, Slidininkas, Vera ir kiti. Jų gretas papildė ir keletas naujų personažų, kurie neatsilikdami nuo senbuvių pokštaus ir ragins linksmintis. Žinoma, „Eglutės 2“ žada ir daug meilės bei laimingą pabaigą. Juk per Naujuosius metus negali būti kitaip. Rusijos kino kritikai jau dabar krikštija antrąsias „Eglutes“ tikru šventiniu filmu. Ypač giriami pagrindinius herojus vaidinę aktoriai – verslininką Borią įkūnijęs Ivanas Urgantas ir Jakutijos teatro aktoriumi Ženia tapęs Sergejus Svetlakovas. Jų duetas puikiai „susižaidęs“, o pokštai ekrane atrodo natūraliai ir yra labai juokingi.

Pernai „Eglutės“ Lietuvoje priviliojo net 24 tūkst. žiūrovų, tad tikimasi, kad šiemet gauti savąją humoro dozę suskubs dar daugiau šventinės nuotaikos išsiilgusių žmonių. Beje, šįsyk meistriškai pramanytų ir itin realistiškų filmo „Eglutės 2“ istorijų geografija itin plati. Veiksmas rutuliojasi ne tik Rusijos miestuose, bet siekia Londoną, Tel Avivą ir net Niujorką. Atmintį praradęs verslininkas, mergaitė, ieškanti tėčio, įsimylėjėlių dramos ir grožio paieškos šventinėje komedijoje susijungs į vieną magišką kelionę šventinio Naujųjų metų sutikimo link. „Eglutės 2“ šūkis – „metas suartėti“, tad kartu su brangiausiais mėgaukitės šmaikščiu kinu.

Pasijuokti iš širdies ir pajusti šventinę nuotaiką stebėdami filmą „Eglutės 2“ žiūrovai Lietuvos kino teatruose galės nuo gruodžio 19-osios.

 

 


Šiame straipsnyje: kinasfilmasEglutės 2

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių