Filmo apie Harį Poterį premjeroje – tūkstantinė gerbėjų minia

Londone įvyko pasaulinė filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos (1 dalis)“ premjera.

Į premjerą susirinko filmo kūrybinė komanda, aktoriai bei tūkstantinė Hario Poterio gerbėjų minia.

Ištikimiausi gerbėjai laukė jau nuo pat ryto ir užėmė geriausias vietas, kad pamatytų patį Harį Poterį. Jų veiduose nesimatė jokių nuovargio ženklų – gerbėjai džiūgavo ir mojavo plakatais su pamėgtų veikėjų nuotraukomis.

„Sunku patikėti, kad prabėgus dešimčiai metų, žmonės vis dar neabejingi Hariui Poteriui. Tai nuostabu“, – sakė Rupertas Grintas, suvaidinęs Ronį Vizlį.

Filmo kūrėjai stebėjosi, kad Hario Poterio gerbėjų būrys ne tik nemažėja, bet su kiekvienu filmu vis didėja. „Atrodo, kad šioje aikštėje susirinko visa Didžioji Britanija“, – šypsojosi Jasonas Isaacsas, vaidinęs Liucijų Smirdžių.

Atvykus pačiam Hariui Poteriui – Danieliui Radcliffe‘ui, gerbėjų minia pratrūko džiaugsmo klyksmais. Aktorius sakė, kad jau buvo pamiršęs ką reiškia girdėti šitokį gerbėjų klyksmą. „Tai fantastiška“, – džiūgavo Danielis Radcliffe‘as.

Bet per premjerą visų žvilgsniai labiausiai krypo į Emmą Watson. Prieš 10 metų, čia, Londone, pirmojo Hario Poterio filmo premjeroje, stovėjo susijaudinusi ir drebanti 11 metų mergaitė. Dabar prieš gerbėjus stojo savimi pasitikinti graži mergina, vadinama viena stilingiausių ir seksualiausių Didžiosios Britanijos žvaigždžių.

Emma pademonstravo savo naująją šukuoseną. Ji prisipažino visą laiką svajojusi apie trumpų plaukų šukuoseną, tačiau prodiuseriai jai leido nusikirpti garbanas tik dabar, kai poteriados filmavimai jau baigėsi. „Pusę gyvenimo buvau priklausoma nuo Hario Poterio, – aiškino ji. – Dabar noriu jaustis esanti Emma, o ne Hermiona Įkyrėlė“.

„Ši knyga iš tiesų yra mano mėgstamiausia. Manau, kad jie sukūrė patį geriausią Hario Poterio serijos filmą“, – premjeros metu džiaugėsi rašytoja Joanne K.Rowling. Tačiau didžiausią padėką rašytoja išsakė filmo gerbėjams. „Jie susirenka į Hario Poterio premjerą kasmet. Per lietų, per šaltį ir jie šaukia. Tai neįtikėtina“, – kalbėjo Joanne K.Rowling vos sulaikydama ašaras.

Filmas „Haris Poteris ir Mirties relikvijos (1 dalis)“ Lietuvoje pasirodys jau po savaitės – lapkričio 19 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių