Filme „Įsileisk mane“ jaunieji aktoriai įrodė savo meistriškumą

Mistinėje dramoje „Įsileisk mane“ pagrindinius personažus įkūniję jauni Holivudo aktoriai Chloe Moretz ir Kodi Smit-McPhee pranoko visus filmo režisieriaus Matto Reeveso lūkesčius ir genealiai įrodė savo aktorinį meistriškumą.

Mistinė drama „Įsileisk mane“ sukurta remiantis populiariu švedų rašytojo Johno Ajvide‘o Lindgvisto to paties pavadinimo bestseleriu. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka jauni, bet Holivude sparčiai populiarėjantys aktoriai trylikametė Chloe Moretz ir australų kilmės keturiolikmetis Kodi Smit-McPhee.

Filmo režisierius Mattas Reevesas („Projektas Monstras“) prisipažino, jog ieškodamas pagrindinių vaidmenų aktorių iš pradžių jaudinosi, jog paieškos užtruks, nes jaunieji kandidatai nepajėgs įtikinamai įsikūnyti į sudėtingus personažus, tačiau atrinkti aktoriai galiausiai pranoko visus jo lūkesčius.

„Ši istorija ne vaikams, o suaugusiems, todėl iš pradžių jaudinausi, ar mums pavyks surasti jaunus aktorius, kurie gebėtų susitvarkyti su tokiais emocionaliai sudėtingais vaidmenimis, - pasakojo M. Reevesas, - Netrukus išgirdau apie Kodi, man patarė pamatyti filmą „Romulas, mano tėvas“, kuriame jis vaidino. Peržiūrėjęs filmą supratau, kad Kodi yra labai charizmatiškas aktorius. Tame filme buvo daug neverbalinės vaidybos ir Kodi pasirodė puikiai. Jis buvo labai natūralus ir įtikinantis – būtent toks, kokio aktoriaus aš ir ieškojau.“

„Taip pat buvo ir su Chloe. Norėjau aktorės, kuri nevaidintų, kad yra vampyrė, o ir realybėje atrodytų nežemiškai. Labai džiaugiuosi, atradęs šiuos du vaikus. Jie šaunuoliai,“ – teigia „Įsileisk mane“ režisierius.

Jauniesiems aktoriams pagyrų negaili ir kino kritikai.

„Įsileisk mane“ pasakoja apie vienišą berniuką Oveną, kuris susidraugauja su dvylikamete... vampyre. Mergaitę lydi keisti suaugusieji, paslaptys ir žmogžudystės, tad netrukus jos apraizgo ir Oveno gyvenimą

Romantinio trilerio „Įsileisk mane“ premjera Lietuvos kino teatruose jau šį penktadienį, lapkričio 26 d.


Šiame straipsnyje: Įsileisk mane

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių