Filmavimo aikštelėje – patyrusios aktorės akibrokštai jaunimui

Dvidešimtajam, sezonui, kurio premjera – rugsėjo 2-ąją, besiruošianti TV3 televizija žada intelektualių pramogų sprogimą – įsijungti TV3 labiausiai vilios dvidešimtojo sezono kino premjeros, tarp kurių: įspūdingiausių kompiuterinių efektų kupina kino juosta „Įsikūnijimas“, nuotykių filmai „Persijos princas: laiko smiltys“, „Geležinis žmogus 2“, lietuviškai dubliuoti animaciniai šedevrai „Ledynmetis 3“, „Šrekas. Ilgai ir laimingai“, „Žaislų istorija 3“ bei filmai visai šeimai – „Tadas Blinda. Pradžia“, „Naktis muziejuje 2“ ir daug kitų. Kultinių serialų laiku žiūrovų laukia naujausios „Nusivylusių namų šeimininkų“, „Daktaro Hauso“, „Kobros 11“, „CSI“ trilogijos ir „Kaulų“ serijos, o saldžiausiu desertu taps galinga TV3 premjera – paties Steveno Spielbergo prodiusuotas serialas „Terra nova“.

Lietuviškų serialų gerbėjams nuobodžiauti taip pat neteks – jau labai greitai į TV3 įžengs Gruzijoje ir Lietuvoje filmuoto daugiaserijinio pasakojimo „Vyno kelias“ tęsinys, visiškai naujos „Naisių vasaros“ serijos, seniai pasiilgti „Moterys meluoja geriau“ herojai bei saldžiausia sezono premjera – situacijų komedija „Motina ir sūnus“.

Pastarosios filmavimo aikštelėje nestigo komiškų scenų, kurias talentingai vaidino garsūs šalies aktoriai – ta motina Aldona Janušauskaitė ir tas sūnus Vaidotas Martinaitis. Viename pikantiškų epizodų A. Janušauskaitė nesidrovėjo... spirti automobiliui į ratą ir trumpai drūtai iškoneveikti jai į vaikaičius tinkantį vairuotoją!

Filmavimo aikštelėje dirbę žmonės negailėjo komplimentų pagrindinio vaidmens atlikėjai – pasak jų, Aldona serialo filmavimo metu buvo žvali ir energinga. O kartais, labai gerai pavykus scenoms, iš džiaugsmo šokinėdavo kaip mergaitė!

„Tai buvo scena, kurioje mano herojė skuba nusipirkti apelsinų. Vos du litai už kilogramą! Turiu bėgti per gatvę, o iš šono atvažiuoja mūsų administratorius. Jis manęs ir klausia: ‚Aldona, o jūs ar matote, kad aš atvažiuoju?‘ Sakau jam: ‚Žinoma, kad matau! Lėk tik greičiau!“ – komišką situaciją prisimena aktorė.

Paragintas vaikinas sėda prie vairo ir atlieka dublį – greitai artėja prie apelsinų pirkti išsiruošusios moters, o tada spaudžia stabdžius. Tuo metu A. Janušauskaitė atsisuka, nieko nelaukdama spiria į mašiną ir dar pagrūmoja: „Eik tu, senas ožy!“ Šitaip išvadintam dvidešimtmečiui vaikinui belieka sutvardyti juoką, kad dublis būtų pavykęs...


Šiame straipsnyje: Motina ir sūnus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių