Filmas „Sėlinantis tigras, tūnantis drakonas“ sulauks tęsinio

Aktorė Michelle Yeoh (Mišel Jeo) patvirtino, kad bus kuriamas tęsinys Rytų kovos menų žanro klasika tapusiam filmui „Sėlinantis tigras, tūnantis drakonas“ (Crouching Tiger, Hidden Dragon), praėjus 13 metų po to, kai originali kino juosta sulaukė milžiniškos komercinės sėkmės.

2000 metais išleistas režisieriaus Ango Lee (Ango Li) filmas pasaulyje uždirbo daugiau nei 213 mln. JAV dolerių, o praėjusį mėnesį pasklido gandai apie tikėtiną jo tęsinį.

Sklido kalbos, kad tam projektui vadovauja kino magnatas Harvey Weinsteinas (Harvis Veinšteinas) ir kad deramasi su Kinijos kino kūrėju Ronnie Wu (Roni Vu), kuris galėtų imtis režisuoti antrąją dalį.

Dabar M.Yeoh, kuri pirmajame filme vaidino karę Ju Šu Lien, pripažino, kad tariamasi dėl antrosios dalies, kurioje ji atliktų pagrindinį vaidmenį. Tačiau aktorė sakė dar oficialiai neapsisprendusi dėl dalyvavimo šiame projekte.

Ji sakė Didžiosios Britanijos laikraščiui „Metro“: „Viso to dar tik ankstyvoji stadija. Viskas priklauso nuo scenarijaus ir kas taps režisieriumi. Niekada nėra lengva kurti kitą filmą po tokios neįtikėtinos klasikos, tačiau “Sėlinantis tigras„ yra brangakmenis mano širdyje ir visada toks liks. Taigi, pamatysime.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių