Festivalyje – „Žvėrių karnavalas“

Klaipėdos koncertų salės šventinės klasikos festivalis „Salve Musica“ Kalėdų išvakarėse didelius ir mažus klaipėdiečius kviečia į nuotaikingą teatralizuotą koncertą „Žvėrių karnavalas“.

Pagal prancūzų kompozitoriaus Camille'o Sen Sanso muziką sukurtame spektaklyje dalyvausiantys Klaipėdos lėlių teatro artistai į pagalbą pasitelks spalvingas lėles. Scenoje muzikuos Klaipėdos kamerinis orkestras su solistais pianistais Roku ir Sonata Zubovais. Solo epizodus taip pat atliks perkusininkas Saulius Astrauskas, violončelininkė Violeta Bendoraitienė, klarnetininkas Audronius Daukšys, fleitininkė Aliona Kruvelis. Vaidinimui vadovaus net mažiesiems klaipėdiečiams gerai pažįstamas dirigentas Mindaugas Piečaitis.

Muzikinio spektaklio režisierė ir dailininkė - Gintarė Radvilavičiūtė. Tekstą specialiai šiam vaidinimui sukūrė prozininkė ir dramaturgė Laura Sintija Černiauskaitė.

„Žvėrių karnavalo“ siuitos muzika pripildyta įspūdingų vaizdų, humoro ir nuostabios lyrikos. Čia publika išgirs „Karališką liūtų maršą“, „Paukščių namus“ bei „Akvariumą“. Į karnavalą susirinks „Vištos ir gaidžiai“, „Laukiniai asilai“ bei „Vėžliai“, „Dramblys“, „Kengūros“ ir grakščioji „Gulbė“.

Muzikinis spektaklis “Žvėrių karnavalas” - tai Klaipėdos koncertų salės kalėdinė staigmena mažiems ir dideliems klausytojams, nukelsianti į svajonių ir fantazijų pripildytą vaikystės pasaulį.

Spektaklis bus rodomas Klaipėdos koncertų salėje (Šaulių g. 36) gruodžio 23 d. 18 val. Bilietai - po 15 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių