„Farai“ keliasi į LNK

Jau dešimtmetį gyvuojančią dokumentinės realybės laidą „Farai“, savo istoriją 2001 metais pradėjusią Baltijos televizijoje, nuo Naujųjų matys LNK žiūrovai.

„Tai, kad per dešimt metų laida džiugins jau trečios televizijos žiūrovus, rodo, kokia ji aktuali ir įdomi TV auditorijai“, - sako laidą „Farai“ kuriančios prodiuserių bendrovės „Just.tv“ vadovas Justinas Milušauskas.

Kvapą gniaužiančios gaudynės, sulaikyti nusikaltėliai, specialūs reidai, įtariamųjų persekiojimas karštomis pėdomis, tarnybiniai šunys ir kitos specialiosios priemonės, naudojamos nusikaltimams išaiškinti, - visa tai išgyvensite kartu su pareigūnais, būdami realių įvykių, neįtikėtinų situacijų liudininkai ir dalyviai.

Pasak J. Milušausko, laida „Farai“ unikali tuo, kad leidžia žiūrovams įsijausti į policijos darbą ir pajusti jų patiriamą adrenaliną. „Farai“ – tai visuomenės diagnozė be blizgučių ir pagrąžinimų ar makiažo. Tai tikrovė, kurios daugelis nenori ne tik matyti, bet ir suvokti. Tikrovė, kurios vengiam, nuo kurios nusisukam, kurią tuoj pat užmaskuojam ir paslepiam po mirksinčių lempučių girliandom. Tačiau jie, - pareigūnai, vyrai ir moterys, sąmoningai pasirinkę gyvenimo kelią tarnauti visuomenei, yra verti būti šių dienų herojais. Herojais, kurių darbai tampa žinomi „Farų“ laidos dėka“, - sakė J. Milušuskas.

Kas savaitę „Farus“ pažiūri 774 tūkst. žiūrovų.

2010 metų sezone LNK žiūrovai išvys daugiau situacijų, kurias sprendžia pareigūnės moterys, dalyvaus specialiuose reiduose, kurių metu bus ieškoma narkotinių medžiagų, gaudama gabenama  kontrabanda, išgirs realių ir praktiškų patarimų, kaip išvengti vienos ar kitos nelaimės.

„Laida „Farai“ dar labiau sustiprins LNK socialinės tematikos laidų sparną. Televizija neseniai pradėjo rodyti naują laidą „24 valandos“, o nuo Naujųjų metų žiūrovai pamatys „Farus“, laidą, kuri šiuo sunkiu metu ypatingai svarbi kaip prevencinė priemonė prieš nusikalstamas veikas.

Laida padeda suprasti, kodėl pareigūnai priima vienus ar kitus sprendimus akistatose su pažeidėjais ir kitose sudėtingose situacijose“, -  sako LNK programų direktorius Arūnas Motiekaitis.


Šiame straipsnyje: FaraiLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių