„Exit“ scenoje klubines madas demonstruos gražuolė Miss Nine

Šeštadienį klubo „Exit“ scena virs podiumu. Čia šokių muzikos madas demonstruos gražiausia visų laikų klubo viešnia Miss Nine iš Amsterdamo. Atlikėja, pasirodymus garsiausiuose pasaulio klubuose derinanti su „Elite“ agentūros modelio karjera, šokių aikštelę šturmuos energingais progressive house dūžiais. Tamsiausios „Exit“ klubinės serijos „Lights Out“ naktį pradės ir užbaigs Donatello.

Moterims sunku užsitarnauti pagarbą

Po ilgos pertraukos į „Exit“ sugrįžtančios viešnios veidas mirga ne tik pasaulio klubų scenose, bet ir žurnalų viršeliuose, „Armani“, „Tommy Hilfiger“ ir „Pepe Jeans“ fotosesijose. Nenuostabu, tarp Miss Nine draugų - žymiausi pasaulio dizaineriai. Tarp jų - Dolce ir Gabbana, į kurių prabanga tviskančius privačius vakarėlius nuolat kviečiama groti gražuolė.

„Moteriškos lyties atlikėjoms ypač sunku užsitarnauti pagarbą vyriškoje šokių muzikos industrijoje. Turi sunkiai dirbti ir įrodyti, kad gali būti viena iš jų“, - sako Miss Nine, į Kauną atvykstanti po mėnesį trukusio turo JAV ir Pietų Amerikos šokių aikštelėse.

Rojus Brazilijoje

Miss Nine, kurią muzikinės karjeros pradžioje pastebėjo garsusis duetas „Deep Dish“, ir šiandien groja kartu su ryškiausiomis šokių muzikos žvaigždėmis. Prieš kelis mėnesius gražuolė Kolumbijoje paskelbė Tiesto turo Pietų Amerikoje startą.

„Pasaulyje yra daug nuostabių vietų groti, tačiau ryškiausi mano prisiminimai susiję su pasirodymais Brazilijoje. Jų publika, aplinka ir klubai - tiesiog fantastiški! Kai minia pašėlsta ir ima ošti, atmosfera primena rojų - tokį, kokį aš įsivaizduoju“, - pasakoja Miss Nine.

Didžiausia auka - miegas

Didžiausia auka, kurios pareikalauja pasaulinė atlikėjos ir modelio karjera, yra miegas. Kaip atrodo Miss Nine dienotvarkė turo metu? „Dušas, oro uostas, lėktuvas, viešbutis, kelios minutės poilsio, vakarienė, pasirodymas klube. Jei pakanka laiko - geros trys valandos miego... Ir vėl ta pati karuselė“, - sako gražuolė.

Ją labiausia vargina nuolat griežtinamos patikrinimo procedūros oro uostuose. „Lagaminų netampau, paprastai man pakanka rankinio bagažo. Deja, tai negelbėja nuo gaišaties“, - pasakoja atlikėja.

Jos atliekamą šokių muziką galima išgirsti ne tik šokių aikštelėse. Kartą per mėnesį 30 skirtingų pasaulio radijo stočių transliuoja Miss Nine setą „Nine Sessions“. Galimybę patogiai klausytis šių sesijų turi ir Lietuvos šokių muzikos mėgėjai - „Nine Sessions“ šokdina „Power Hit Radio“ laidos „Power Partyzone“ klausytojus.


Šiame straipsnyje: exitexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių