„Exit“ debiutuos SEL ir sugrįš klubinės legendos

 

Penktadienį klubas "Exit" pirmą kartą savo istorijoje sveikins grupę „Sel“ ir Egidijų Dragūną. Šeštadienį klubas pasitiks fenomenalia sėkme paženklintą renginių seriją „Exit Legends“. Auksinius klubo hitus scenoje primins rezidentų trijulė - Ignas, Kastis Torrau ir Donatello.

„Visada iš anksto džiaugiuosi koncertais Kaune, kuriame turime ypač daug gerbėjų. Gera naujiena ir ta, kad pirmą kartą grosime klube „Exit“, kurio formatas - išimtinai gera muzika. Ši taisyklė galioja kalbant ir apie SEL pasirodymus“, - apie artėjantį penktadienį sako Egidijus Dragūnas.

Anot jo, Kaune startuojantis „Sel“ pasirodymų turas - labiausiai ištobulintas per visą grupės gyvavimo laikotarpį. Iš viso prie „Sel“ koncertinės ir techninės programos kūrimo dirba didesnė nei 10 žmonių komanda.

Penktadienį klubo „Exit“ lankytojai pirmieji įvertins naują „Sel“ singlą iš šiuo metu ruošiamo grupės albumo. Šokių aikštelėje visu garsu skambės ne tik būsimo albumo motyvai, bet ir auksiniai „Sel“ kūriniai - „Kiemas“, „Kontrolinis šūvis“, „Kašio fanatas“, „Leisk“ ar „Saulės miestas“.

Ant specialiai „Sel“ koncertui klube įrengtos scenos E. Dragūnas kops ne vienas. „Sel“ lyderiui antrins net trys pritariančios vokalistės ir kiti grupės nariai. Klube „suksis“ naujos, kruopščiai su muzika suderintos „Sel“ vizualizacijos.

Dar viena džiugi naujiena „Sel“ gerbėjams. Artėjantis koncertas - puiki proga E. Dragūną pasveikinti su gimtadieniu. Balandžio 23-ioji - tikroji atlikėjo gimimo data.

Dainų klube netrūks ir šeštadienį. „Exit Legends“ naktis šįkart dedikuojama seniems geriems klubo himnams su stipria vokalo partija.

„Vokaliniai kūriniai sudaro nemažą dalį geriausių klubo muzikinių prisiminimų. Šeštadieniui rūšiuojame didžiausius vokalinius hitus - savo favoritus“, - sakė klubo programos vadovas ir didžėjus Ignas.

Tarp ryškiausių Kasčio Torrau vokalinių „perlų“ - The Greek feat. Stephanie Vezina kūrinio „Alive" remiksas, sukurtas Graikijos progressive house karaliaus G Pal.

„Šis kūrinys sugrąžina laikus, kada emocijos ir meilė muzikai buvo ypač nuoširdūs, o atmosfera jam skambant klube - nepakartojamai seksuali“, - sako Kastis Torrau.

„Exit Legends“ rezidentas Donatello ketina priminti laikui nepavaldų praėjusį mėnesį klube viešėjusio Omid 16B kūrinį.

„Omido versija John Creamer ir Stephane K gabalui „I Wish You Were Here“ man kelia ypatingų prisiminimų. Senasis „Exit“, ideali tamsa, sausakimša aikštele, o žmonės - iki ašarų laimingi“, - prisimena didžėjus.

 

 

 

 

 

 

 

 


Šiame straipsnyje: exitexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių