E.Watson ragina merginas džiaugtis kūno linkiais

Filmų apie Harį Poterį žvaigždė Emma Watson mano, kad būti itin lieknomis moteris spaudžia ne vyrai, o kitos moterys. Jai pačiai prireikė nemažai metų, kol susitaikė su savo kūno formomis. Dabar ji ragina kitas jaunas merginas nesijausti spaudžiamoms dėl savo svorio.

22-ejų aktorė prisipažįsta, kad jai prireikė daug laiko, kol ji išmoko džiaugtis savo kūno linkiais, ir viliasi, kad kitos moterys nepaklius į tuos pačius bandymų numesti svorio spąstus.

Britų žurnalui „Glamour“ ji sakė: „Tapusi vyresnė labiau susitaikiau su savo figūra. Praėjau etapą, kai norėjau turėti ... modelio išvaizdą, bet turiu linkius ir klubus, ir galiausiai turi priimti save tokią, kokia esi“.

„Mano svoris svyravo nuo (britiško) 6 iki 10 dydžio ... Nuolat kartoju sau, kad esu žmogus, netobulas žmogus, kuris nėra sukurtas atrodyti kaip lėlė, ir kad tai, kas aš esu kaip žmogus, svarbiau už tai, ar šiuo metu turiu gerą figūrą“, - tęsė ji.

E.Watson daro išvadą, kad didžiumą spaudimo moterims išlikti lieknoms iš tikrųjų daro kitos moterys, o ne vyrai.

„Man liūdna klausytis, kad mergaitės nuolat varžo save. Mes turime tų neįtikėtinai didelių lūkesčių dėl savęs ... Mes sakome, kad spaudimą jaučiame iš vyrų, bet iš tikrųjų darome jį vienos kitoms“, - tvirtino aktorė.

„Manau, moterys šiais laikais jaučia labai didelį spaudimą, ir tai gali mus supriešinti. Bet mes tikrai kenkiame savo pačių pasitikėjimui, kai slopiname save, tad bandau to nedaryti“, - pridūrė ji.


Šiame straipsnyje: Emma Watsonfigūra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių