E.Vaitkevičės idealas – Dalia Grybauskaitė

Grįžti į straipsnį

klausimas

klausimas portretas
nejaugi butina rasyti apie ivairias celiulitines , gaslias bukagalves ?

Veronika

Veronika portretas
Na jau neturite apie ka rasyti? Na aisku mes tada komentaru nerasome, gaila jos dukru.Dievas dave, O...................

dd

dd portretas
ir taip aisku,kad sita slykstagalve durna

Patarėjas

Patarėjas portretas
Gražiuoju prašome, pasitrauk ir netrukdyk mums dirbti.

XXL

XXL portretas
Miela Eglute, apie Tavo burleska galiu pasakyti tik tiek - maciau as tikra burleska, maciau ir kaip Tu soki. Tai diena ir naktis.Tavo burleskos tuo vadinti negalima. Cia taip kaip ir Tavo dainavimas. Zinai - yra posakis "Tu labai graziai dainuoji, bet kai nedainuoji dar graziau". Tai tinka ir Tavo sokimui. Todel sustok kol dar gali. Nesok, nedainuok, nepolitikuok, nes nei vieno nei antron nei trecio Tu negali daryti.Tam reikia talento, o jo pas Tave kaip ir ner.

Eglijos kliedesiai

Eglijos kliedesiai portretas
Bloga nuo Eglijos negaliu nei žiūrėt nei klausyt.Bobai stogą rauna.Tiesiog ilganosės kliedesiai.

išdurnėjo

išdurnėjo portretas
ta žiniasklaida, visur rašo realiai apie nieką kaip apie didžiausią įžymybę, kuri "neįtikėtinai" domina visą Lietuvą ir nuo jos veiklos Lietuvoj bus gera gyvent. Čia tik pyktis ima, kad iki to nusigyveno Lietuva ir jos žiniasklaida. Dar betrūksta, kad po tokio pjarinimo tokias rinktų į Seimą ir tokios įstatymus priiminėtų.

Apsijuokė eglija

Apsijuokė eglija portretas
Anksčiau Eglija atrodė įdomesnė,Bet kažkas atsitiko gal klimaksas kad kuo toliau tuo keisčiau elgiasi.Juoką ir gailestį kelia .

matau

matau portretas
nusiziurejo ir partnere,ar ismokys uzpakali rodyt.

Simonas

Simonas portretas
Manau, kad E.Vaitkevičė turi psichologinių asmenybės problemų. Galbūt tai sociopatija. Jos begalinis, nesveikas noras būti dėmesio centre ( kuris labai išryškėjo po grožio konkurso laimėjimo), įrodo, kad kažkas pas moterį su psichika negerai. Žmogus galintis taip save vertinti - ''aš labai graži, aš protinga,, yra nesveikai susireikšminęs. Man tiesiog gaila šios moteriškės, nes jinai net nemato, kad žmonės juokiasi iš jos. Burleska...Toli jai iki tikrosios burleskos...O tiksliau nepasiekiama...Beje, intelekto pas šią moterį nerasta, vidinės kultūros taip pat. Jinai net savo minčių televizijos laidose nemoka išdėstyti. Geriau jau jinai keliautų į užsienį kaip buvo sakiusi ir ten pradėtų naują, normalų gyvenimą.

Ar ne taip

Ar ne taip portretas
Kažkada mes juokėmės iš Minedo, kad čia kažkas panašaus..

NEI JUOKTIS NEI VERKT

NEI JUOKTIS NEI VERKT portretas
ŽIŪRIU Į EGLIJĄ IR NEŽINAU AR JUOKTIS AR VERKT.

Mirksiuke.

Mirksiuke. portretas
Dar vienas mujlo burbulas ant Lietuvos ziniasklaidos balutes.Kaip ten...sociopate,manau,kad panasi.

ne

ne  portretas
Eglija,nekomprometuok burleskos sokio meno .Nesuvulgarink,nereikia.

as

as portretas
NERA KO PYKTI, JUK GYVENAME DEMOKRATINEJE SALYJE IR REIKIA TOLERUOTI VISOKIUS, GAILA JOS, JI LIKIMO NUSKRIAUSTA, PSICHIKOS PROBLEMU TURINT MOTERIS. NET IR NORMALIAI SOKANT TA BURLESKA MANAU NE TOKIAI SENAI KAROVAI TAI DARYTI DERA. IR UZ KA JI PATAPO KAUNO PONIA A? NEI PROTO NEI GROZIO, UZUOJAUTA VASILISAI...

Vika

Vika portretas
Tremkit jūs ją lauk iš tų laidų, taip bloga pasidaro kaip parodo kaip ji kalba, atrodo, taip šlykštu, jau taip apsijuokė su tuo apsilankymu pas seimūnus, man taip būtų buvę gėda, kad bijočiau į gatvę išeiti.. į paprasčiausius klausimus net nesugeba atsakyti, o tas pasisakymas (nepamenu tiksliai koks jis, bet esmė ta pati) AISTRINGAI spresčiau Lietuvos problemas... nu nesu dar tokio š girdėjus, nedaryk gėdos seimui, Lietuvai ir savo vaikams!!!! Nesistebėčiau jei kas kiaušiniais apmėtytų :D

Galerijos

Daugiau straipsnių