„Eurovizijos“ perklausos dalyvės bandė žavėti ir erotiškumu

LRT Didžiojoje studijoje prisistatė antroji dalis atlikėjų, pasirodysiančių „Eurovizijos 2013“ nacionalinėje atrankoje. Nufilmuota atranka per televiziją bus parodyta šeštadienio vakarą.

Šiame nacionalinės „Eurovizijos“ etape pasirodė Linas Adomaitis, „Saulės  Broliai“, „Sepa“, „Gerai Gerai Ir Miss Sheep“, „D‘Oro“, Eglė Jakštytė, „Freezing Kiss“, „Božolė“, Giedrė Smolskaitė, Donatas Šimkus – Dūmas, „Alive  Way“, Girmantė Vaitkutė, „Glaam“, Feliksas Merlin, Andrius Pojavis, „Timohi“.

Vakaro garbės viešnia – pernai nacionalinę atranką laimėjusi Evelina Sašenko. Dainininkė scenoje pasirodė vilkėdama tą pačią suknelę, su kuria pelnė ir Europos simpatijas, kai per „Eurovizijos“ pusfinalį ir finalą Diuseldorfe gegužės mėnesį atliko dainą „C'est Ma Vie“.

Po E. Sašenko scenoje pasirodė Linas Adomaitis kartu su savo pritariančiosiomis vokalistėmis. Jos publikos dėmesį traukė ne tik savo dainingumu, bet ir vyrų akį traukiančiu įvaizdžiu. Viena iš merginų segėjo tokį trumpą sijoną, kad jis net nedengė kojinių viršaus.

Seksualumo nestokojo ir dėl savo stiliaus jau spėjusi pagarsėti „Gerai Gerai Ir Miss Sheep“ vokalistė Dovilė. Per vienerius apdovanojimus sulaukusi Oksanos Pikul kritikos dėl stiliaus, šįkart matyt ne be ironijos Dovilė pasipuošė rožine trumpute suknele.

Savo kojų neslėpė chorų projektą „Chorų karai“ laimėjusio „Božolė choro“ merginos. Iš choro burtais atrinktos dvi merginos vilkėjo trumpučius džinsinius šortukus. O dainininkė Eglė Smolskaitė savo atidengtas kojas pabrėžė baltomis kojinėmis.

Dvi iš keturių grupės „Glaam“ merginų taip pat neatsispyrė laiko patikrintam „Eurovizijos“ receptui - kuo daugiau nuogų kojų. Merginos segėjo itin trumpus, aptemptus blizgius sijonėlius.

Tačiau kone labiausiai akį traukė per filmavimo pertraukas publiką linksminusios „Žalgirio“ šokėjos.

Santūresnės buvo muzikinių televizijos projektų dalyvės Marta Lukošiūtė ir jos pritariančiosios vokalistės bei dainininkė Eglė Jakštytė. Jos pasirinktai lyriškai dainai dar daugiau jausmingumo suteikė balta ilga suknelė.

Pagal šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ taisykles atlikėjas „Eurovizijai“ gali pasiūlyti savos kūrybos ar pasirinkto kompozitoriaus sukurtą, tačiau paties atliekamą dainą. Taip pat konkurso atrankoje gali dalyvauti ir kompozitoriai, parašę „eurovizinę“ dainą, bet neturintys, kas ją galėtų atlikti.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje.


Šiame straipsnyje: Eurovizijaprisistatymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

barakuda

barakuda portretas
barakudos,jokiu sansu laimet

Qbilistanas

Qbilistanas portretas
juokingiausiai , kad dalyvauja mokyklu dainavimo bureliai...

NU

NU portretas
Jau kaip dabartėlės per mažai to sex, laukiau laukiau, kada visai nusirengs. Ot kokia gera chultūra ant Lituvos, blin, gražūs vaizdzielis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių