„Eurovizija“: paaiškėjo trečiojo pusfinalio nugalėtojai

Šeštadienio vakarą paaiškėjo dar trys „Eurovizijos“ finalo dalyviai.

Komisija ir žiūrovai nusprendė, kad į finalą keliauja Monika Linkytė, „Vig Roses“ ir „Bekešo vilkai“.

Iš pirmojo pusfinalio į finalą pateko Beissoul, „The Independent“ ir „Multiks“, o antrajame pusfinalyje geriausiai pasirodė Vytautas Matuzas, „Alive Way“ ir Katažina.

Šeštadienį dėl teisės pasirodyti finale be M.Linkytės, „Vig Roses“ ir „Bekešo vilkų“ susirungė Liepa, Donatas Šimkus-Dūmas, Greta Jorudaitė, „Sounds Engineers“ feat. Natalie, Gražvydas Sidiniauskas ir „Thundertale“.

Kas atstovaus Lietuvai 57-ojoje „Eurovizijoje“ Azerbaidžano sostinėje Baku gegužės mėnesį, paaiškės kovo 3 dieną įvyksiančiame finale.


Šiame straipsnyje: Eurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

vidmantas

vidmantas portretas
Gal geriau nejuokinkim ar nešiurpinkime Europos su tokiais "atlikėjais" ir tokiomis "dainomis". Žaiskime savame kieme ir tai, apsidairydami ar niekas nemato, negirdi. O kas liečia komisiją - žemiau kristi jau nėra kur.

Pritariu pirmam.

Pritariu pirmam.  portretas
Bebalsiai arba beveidžiai. Merginos Vig Roses balsingos ir daina nieko priedainis stiprus bet... jis diingsta tarp kitų stulpelų... suknelės gražios bet-nu panos tai paplevenkit jomis, o ne dangstykitės ir plaukus pešiokit, bijot scenos akivaizdžiai. Bekešai-normaliausias variantas profesionalumo prasme, super, bet... o kur vaizdas? kur jūsų dūdos trombonai ir veiksmas ant scenos? nykuma... Monika nieko bet irgi-neužveda, NĖRA VAIZDO.... ką jau apie kitus kalbėt, nueikit vieną kartą kur į operą ar ką vaikučiai paklausykit ką reiškia balsą turėt, tada jau lįskit ant tos scenos...

nuomone

nuomone portretas
baisu. Nera ka siusti i eurovizija. Paklauseme ir nusprendeme: vien niekalai, nera ne vienos eurovizines dainos. Ir tie plagijatai su sijono nutraukimu tokie juokingi ir primityvus, tokie skysti. Baisu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių