„Euroviziją“ Lietuvoje laimėjęs A. Pojavis: geriau – tik vaiko gimimas

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale triumfavo keistuolis scenos naujokas Andrius Pojavis, dabar gyvenantis Italijoje. Jis papirko ir žiūrovus, ir komisiją – kitoniška jo daina „Something“ abejingų nepaliko, rašo Žmonės.lt.

„Nuotaikos geros – džiaugiuosi ir esu laimingas“, – sakė A.Pojavis, pripažinęs, jog ši pergalė – vienas geriausių dalykų jo gyvenimas. „Įspūdingiau buvo tik mano vaiko gimimas“, – teigė jis.

Nugalėtojas tvirtino, kad žmona juo tikėjo labiau nei jis pats.

„Niekad negalvojau apie pergalę – teturėjau tikslą gerai pasirodyti. Norėjau gerai sudainuoti – pataikyti į natą. Tiesiog norėjau padaryti savo darbą“, – kalbėjo dainininkas.

Andrius sako, kad patarimų jam reikės – kreipsis į komisijos narius, mat jaučiasi išties nepatyrusiu. „Dabar tai ne tik mano reikalas – jau visos Lietuvos. Tikiuosi, kad žmonės man padės“, – vylėsi jis.

Savo jėgomis jis neabejoja: dainuoti jis gali, o ir dainas kuria nuo jaunystės.

Pasak Žmonės.lt., A.Pojavis atskleidė ir iki šiol laikytą paslaptį: pasirodo, jaunystėje jis turėjo grupę kartu su „Mis Sheep“, tačiau susipyko ir išsiskyrė. Visgi jei būtų rinkęs nugalėtoją, būtų balsavęs už „Gerai Gerai & Miss Sheep“.

Šiuo metu Italijoje jis – bedarbis: rūpinasi buitimi, šeima, kuria muziką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Puiki britų stiliaus primenanti Pet Shop Boys gal Aha norvegų daina, gražus atlikėjas, nenusipenėjęs ir nebliaunantis falcetu, beje ten buvo frakas ne smokingas, ir kas ten tą bukoką rožicką įkišo į vedančiuosius, piemenys lūžo dėl merūno, bet gerai kad komisija ne piemenys.

sveikinu

sveikinu portretas
savo zemieti.aciu,kad pataikei i nata.

va tai tau

va tai tau portretas
tai labai jau mazai gyvenime gero mates vaikinukas, jei si pergale yra svarbiausia gyvenime...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių