„Eurovizija“: lietuviai įsitikinę, kad laimėtų „Olialia“ pupytės

„Eurovizijos dainų konkurse“ geriausiai Lietuvai atstovautų įspūdingomis kūno formomis išgarsėjusius ir apsinuoginti nebijančios „Olialia“ pupytės. Bent taip mano konkurso atrankos oficialiame puslapyje balsus atidavę Lietuvos žmonės.

Senojo žemyno scenoje turėtų triumfuoti išvaizda ir įvaizdis, o ne balsas, ar melodija. Tuo įsitikinę interneto apklausų dalyviai, rašo paspausk.lt. Ar pupytės dalyvaus atrankoje, dar neaišku – jos paslaptingai tyli, nors ši mintis joms nėra svetima. „Tai mūsų svajonė“, - pareiškė blondinės. Ir visiems skeptikams piktai atšauna – vokalo dėstytojai sutvarkys visus trūkumus.

Nuo krūtiningųjų merginų kone perpus atsiliko Romos scenoje per didžiąsias metų šventes sužibėjusi Rūta Ščiogolevaitė. Prieš keletą metų dainininkė nacionalinėje atrankoje liko antra, tačiau šiemet savo nesėkmės ištaisyti neketina. Jau dabar ją vilioja Europos scena ir žinomi užsienio muzikos kūrėjai.

Trečiojoje vietoje liko mažai kam žinomas Leono Somovo ir Jazzu duetas - MTV apdovanojimą praėjusiais metais nuskynę muzikantai esą galėtų patiktų ir „Eurovizijos“ žiūrovams.

Favoritų penketuke – ir Jurga Šeduikytė bei „69 danguje“ merginos. Nors Sasha Song jau išsiuntinėjo lietuviškąją savo dainos versiją, „Eurovizijos“ gerbėjai siūlo jam antrą kartą į tą pačią upę nebristi – jis surinko mažiausiai balsų. Nesėkmė dainų konkurse prognozuojama ir kitiems atlikėjams – „Sel“, „Inculto“, Aistei Pilvelytei, Donatui Montvydui, Ryčiui Cicinui, Onai Kolobovaitei, Alanui Chošnau bei Natalijai ir Deivydui Zvonkams.


Šiame straipsnyje: Eurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių