Eteryje bus atskleista „Moterys meluoja geriau“ žvaigždės meilės drama

Po studijų Vilniuje jauna aktorė Jūratė Budriūnaitė pradėjo dirbti Šiaulių dramos teatre. Ji per daug nesidžiaugė, kai iš verdančio sostinės gyvenimo teko persikelti į gerokai ramesnį provincijos miestelį. Merginai trūko ne tik kasdienių pramogų, didelio tempo, bet ir draugų, o ypač vyriškos šilumos. „Aišku, mes eidavome ir į kavines, ir į vadinamuosius tūsus, bet, kaip sakoma, niekas nelipo prie širdies, ir viskas“, – TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ jau šį vakarą pasakos serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė J. Budriūnaitė.

„Nors kavalierių buvo į valias, tokio, kad pavergtų širdį, kad jausčiau, jog tai – mano antroji sielos puselė, taip ir nesutikau“, – aiškins žinoma moteris.

Taip tęsėsi iki tos lemtingosios dienos, kai vaikiško spektaklio repeticijoje pasirodė kompozitorius, grupės „Vairas“ dainų autorius Vadimas Kamrazeris. Penkolika metų vyresnis vyras nuo pirmos akimirkos neslepė simpatijos jaunutei aktorei, tačiau žingsnį artimesnių santykių link žengė Jūratė. Teatre vykusiame Naujųjų metų sutikimo vakarėlyje ėmė ir pabučiavo savo būsimąjį širdies draugą.

„Mobilių telefonų tada dar nebuvo. Jis man paskambino į laidinį namų telefoną ir pasiūlė susitikti. Taip viskas ir prasidėjo“, – meilės istorijos pradžią šįvakar prisimins J. Budriūnaitė.

Toliau viskas vyko tarsi pasakoje: ilgi pasivaikščiojimai susikibus už rankų, romantiški pokalbiai ir meile spindinčios akys. Abu jautė, kad šie santykiai – rimti. Tačiau... pasmerkti dramatiškai pabaigai – Vadimo kišenėje jau gulėjo lėktuvo bilietas į Izraelį, kur vyras, dar gerokai prieš sutikdamas Jūratę, buvo nusprendęs emigruoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

brrr net nupurte

brrr net nupurte portretas
tokia grazi toky baidykle issirinko...as ne sikdama neziureciau i jo puse...

pabaiga

pabaiga  portretas
..ir kas toliau????...... patiems susigalvoti???? ..zydelis isvaziavo ar ne???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių