Erotiškiausių moteriškų „spąstų“ dešimtukas

Trumpas sijonas ar gili iškirptė nėra trumpiausias kelias į vyro širdį. Pasirodo, vyrų dėmesį gali prikaustyti kur kas paprastesni dalykai.

1. Ilgi plaukai
Niekas taip netraukia vyrų dėmesio, kaip ilgi moters plaukai. Net jei jie surišti į uodegą ir apnuogina kaklą. Turbūt dauguma vyrų žino, kad kaklas  - vienas erotiškiausių moters erogeninių zonų.

2. Nuogas pilvukas
Aišku, jei iš tikrųjų tai – nuogas pilvukas, o ne „apvalus iškilimas“. Vertėtų nepamiršti, kad būtent pilvo šokis laikomas vienas erotiškiausių reginių Rytų šalyse.
 
3. Pirsingas intymioje vietoje

Įvertas pirsingas bet kurioje kūno vietoje tai  – ženklas, kad jo savininkė išsivadavo iš seksualinio tabu.
 
4. Таtuiruotės
Jos ilgai išlieka vyrų atmintyje. Beje, remiantis apklausos duomenimis, vyrai pameta galvą, kai pamato ant moters kūno tatuiruotę. Nesvarbu, mažą širdelę ar plaštakę, todėl neverta piešti ant kūno visokias ten gyvates, kad pabrėžtumėte, kokios esate ar galite būti.
 
5. Permatomi drabužiai

Per kuriuos kiaurai persišviečia moters figūra ar apatinis trikotažas veikia vyrus stipriau nei tiesiog apnuogintas kūnas.
 
6. Gili iškirptė
 Vien nuo žodžių „moters krūtys“ vyrams šauna į galvą neįtikėtini dalykai bei padeda pažadinti erotines fantazijas.
 
7. Liemenėlės petnešėlė
Pamačius tai, vyrų vaizduotė pradės „piešti“ ryškius erotinius paveikslus.

8. Ryškus manikiūras
Prižiūrėti nagai ir ryškus, intriguojantis manikiūras tarsi pakužda vyrams, kad moteris ne tik rūpinasi savo išvaizda, bet tuo pačiu tarsi kviečia ir juos imtis drąsių veiksmų.
 
9. Apnuoginta nugara

Kai moteris apsivelka suknelę, kuri beveik iki sėdmenų apnuoginą nugarą – itin traukia vyrų svajotojų akį.  O, kaip žinia, svajonės jaudina labiau nei realybė...

10. Мini sijonėlis ir aukštakulniai
Trumputis sijonėlis bei aukštakulniai batai būtinai padarys savo „juodą darbą“. Mat geidžiamas vyras ne tik gali sekti iš paskos, bet ir neduos praeiti.


Šiame straipsnyje: moterysseksualumassextop

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių