Erotinėmis fotosesijomis išgarsėjęs lietuvis dėmesio ieško Gruzijoje

„Man svarbus mano kūnas. Investuoju į jį labai daug – ir laiko, ir pinigų“, – pats prisipažįsta erotinėmis fotosesijomis neseniai Lietuvoje išgarsėjęs TV3 realybės šou „Pilis“ dalyvis Aurimas Sveikauskas. Išpuoselėtu, raumeningu kūnu, padailintu tatuiruotėmis bei nurusvintu soliariumo įdegiu, neslepia besididžiuojantis vilnietis.

Kalnuotoje Gruzijoje 22 dalyvius pasitiko kukli egzotiškosios pilies buitis, kur dalyviams netrukus pritrūko: dušo, telefonų, cigarečių, kavos. Tačiau Aurimui viduramžių pilyje netrūko nieko, išskyrus treniruoklių salę!

„Jau penkerius metus treniruojuosi sporto klubuose, reguliariai lankausi soliariumuose ir skiriu labai daug lėšų savo aprangai“, – savo grožio paslaptis atskleidžia vienas labiausiai „Pilyje“ pasižymėjusių ir jau pirmąją dieną dėl panašumo ir manierų Petruškevičiumi pramintas Aurimas.

Kasdienės fizinės rungtys, reikalaujančios ne tik sumanumo ir gudrumo, bet ir fizinio pasirengimo, – buvo tikra atgaiva Aurimui. „Mane labai džiugino užduotys „Pilyje“. Jos man atstodavo kasdienes treniruotes sporto salėje, o saulė – soliariumą“, – džiaugėsi  itin besirūpinantis savo išvaizda šou dalyvis.

Prieš kiekvieną treniruotę Aurimas ne tik išraiškingai kitiems dalyviams demonstruodavo tempimo pratimus, bet ir turėdavo puikią progą pasipuikuoti bei atkreipti į save taip trokštamą kitų dėmesį rodydamas šokio judesius.


Šiame straipsnyje: šourealybės šoupilisGruzija

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Gaidukas:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių