E.Robertsas prisipažino turėjęs bėdų dėl piktnaudžiavimo narkotikais

Aktorius Ericas Robertsas, vaidinęs tokiuose filmuose kaip „Tamsos riteris“, „Dozė“ bei netrukus kino teatruose pasirodysiančiame trileryje „Nesunaikinami“, viešai prisipažino, jog daug metų buvo priklausomas nuo narkotinių medžiagų.

54 metų aktorius atskleidė, kad ypač ilgai jis grūmėsi su potraukiu vartoti hašišą. E. Robertsas jį vartodavo kilus menkiausiai dingsčiai – esant  prastai nuotaikai, skaudant galvai, pritrūkus energijos ir pan.

E. Robertsas yra garsios Holivudo žvaigždės Julios Roberts brolis. Taip pat jis yra ir sparčiai populiarėjančios aktorės Emmos Roberts tėvas. Visai neseniai aktorius baigė filmuotis dokumentiniame TV realybės seriale „Celebrity Rehab With Dr. Drew“.

Šiame projekte įžymybių konsultantas Drew Pinsky žvaigždėms padeda įveikti piktnaudžiavimą narkotinėmis medžiagomis.

E. Robertsas, kuris 1987 metais net buvo areštuotas dėl kokaino ir marihuanos laikymo, apie gėdingiausią savo silpnybę prakalbo per filmo „Nesunaikinami“ premjerą Los Andžele. Šį filmą viso pasaulio, Lietuvos taip pat, žiūrovai pamatys nuo rugpjūčio 13-osios.

Aktorius žurnalistams teigė, kad patirtis, įgyta lankant daktaro Drew konsultacijas, jam buvo neįkainojama, o problemos dėl narkotikų vartojimo – jau praeityje.


Šiame straipsnyje: Ericas RobertsasNesunaikinami

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių