Erica Jennings pasiryžo kalbėti lietuviškai

Grįžti į straipsnį

seniai laikas

seniai laikas portretas
.

Jonas

Jonas portretas
Mūsų vaikai išvažiavę laimės ieškoti svetur jau po pusmečio kalba ta kalba, kokioje šalyje gyvena. O čia Didžiulienė, pragyveno virš dešimties metų Lietuvoje, guli su lietuviškai kalbančiu vyru ir išsidirbinėja... tai su ja reikia kalbėti angliškai? Atvažiuos žydas, tai mes, lietuviai, mokysimės su juo susikalbėti žydiškai? Juokinga labai. Ir dar Erika bus mokytoja ??? tai jos Jurgis Direktorium... :D

jonui

jonui portretas
nemanau kad tavo tie vaikai geriau uz ta erika kalba po metu laiko - kalba ismokti ir gerai o ne bet kaip tai ne tau paciam savo bata permyst

3. jonui

3. jonui  portretas
bet Jonas nr2 iš dalies teisus,Lietuviai kitose šalyse visada turi laužyti liežuvį ar tai vokiečių ar tai rusų ar anglų kalba vietoj to jog kalbėtų savo gimtaja kalba ir galvos dėl to nesuktų,tad tegul ir kitataučiai mūsų šalyje palaužo liežuvį ir pasistengia išmokti mūsų gimtą kalbą žinos ką tai reiškia ir kiek pastangų reikia reikšmes įsidėmėti žinoti kaip formuoti sakinius bei kaip rišliai kalbėti ir t.t.

once

once portretas
šaunuolė erica taip ir toliau

3 iam

3 iam  portretas
balvone yra dar ĄČĘĖĮŠŲŪŽ

laikas

laikas portretas
manau pats laikas pradėti kalbėti lietuviškai gyvenant tiek metų Lietuvoje. Kiti trumpiau gyvena, bet žymiai geriau kalba. Turėtų būti jai šiek tiek gėda.

Visiems

Visiems portretas
žmonės, būkite žmonės nesikabinėkite prie Erikos ir neniurzgėkite - geriau vėliau, negu niekada.

Jonas H.Rapalis

Jonas H.Rapalis portretas
Tipiška airė, kaip ir kiti jos tautiečiai, prašikę savo kalbą ir tik per 10 metų sugebėjo pramokti lietuviškai. Kažin kas tai - bukumas ar IQ? Gal dar nevėlu jai išmokti ir gimtosios kalbos?

n

n portretas
ka jus cia kalbat? Trecdalis Vilniaus apskiritai nekalba lietuviskai

Eugenijus

Eugenijus portretas
O tu bandei su ja pakalbeti airiskai?Bet jei ji ir nekalba airiskai-ar ji del to kalta???Airijoje,tik maza teritorijos dalis,kalba airiskai-visi kiti angliskai.Jei ji gyveno anglakalbiu rajone,ar butrina jai mokintis airiskai,kai ta kalba aplinkiniai nekalba?Koks tikslas?Rasai apie IQ.Ar zinai kas tai ?Manau kad ne,nes priesingu atveju nebutum uzsimines ir tai parodo tavojo IQ labai zema lygi.

Eugenijus

Eugenijus portretas
11-as skirtas 9-am.

Galerijos

Daugiau straipsnių