E.Ostapenko jaunuolius kviečia į savo talentų šou

Garsiu dainininku ir prodiuseriu, Maskvos valstybinio kultūros universiteto Kino ir televizijos režisūros katedros absolventu ir specialių disciplinų režisūros specialybės dėstytoju prisistatantis Eugenijus Ostapenko rengia talentų atranką.

„Dviratuko“ atlikėjas nejuokauja - net specialią interneto svetainę sukūrė ir norinčius įsitvirtinti šou verslo rinkoje talentingus jaunuolius kviečia mokytis. Internet-šou pavadinto projekto dalyviams E.Ostapenko ne žada, o garantuoja aibę galimybių. Dainų sukūrimas ir įrašymas profesionalioje įrašų studijoje, jų transliavimas per radiją, vaizdo klipų sukūrimas, talentų paviešinimas naujojoje svetainėje - reikia pripažinti, atlikėjas žino, kaip masinti apie sceną svajojančius jaunuolius. Abejonių kelia tik tai, kaip E.Ostapenko ketina išpildyti kitas savo garantijas: jaunuolių pasirodymai didžiojoje scenoje ir gausybė gerbėjų.

Patikėję, kad šis atlikėjas - jų sėkmės garantas ir vedlys į šlovę, laukiami pirmojoje atrankoje Klaipėdoje, Danės g. 15-403. Registracija ir platesnė informacija - http://www.talentufrontas.lt/

 


Šiame straipsnyje: eugenijus ostapenko

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių