E.Ostapenka grasina nužudyti žurnalistę

„Nuodėmių dešimtuko“ kūrėjus pasiekė itin netikėtos naujienos - atlikėjo Eugenijaus Ostapenkos pykčio banga. Pastaruoju metu daugiau skandalais, nei dainomis garsėjantis artistas paskelbė ketinąs nužudyti „Nuodėmių dešimtuko“ žurnalistę.

„Iš pradžių pagalvojome, kad tai pokštas, tačiau gavome patvirtinimą raštu apie grąsinimą susidoroti. Dėl šio atvejo jau yra pradėtas ikiteisminis tyrimas. Gintis kartais tenka ir mums“, - sunerimę pasakoja TV3 laidos kūrėjai.

Be šios skandalingos istorijos, bus atskleisti ir kiti politikai, jų giminaičiai ir žymūs Lietuvos pramogų pasaulio atstovai, turintys reikalų su teisėsauga.

Pastarųjų dienų nedrausmingų vairuotojų nuotykiai, privertė suskaičiuoti išskirtinio dėmesio sulaukusius taisyklių nesilaikymo atvejus.

Pasirodo, Rolando Pakso žentas Aivaras Stumbras yra tikras kelių erelis. Praėjusią savaitę jis teisme teisinosi dėl savo nedrausmingo elgesio Lietuvos keliuose. Aivaras už KET pažeidimus yra baustas net 31 kartą, ir nieko - toliau važinėja su laikinu vairuotojo pažymėjimu.

,,Esu drausmingas vairuotojas“, - „Nuodėmių dešimtukui“ teisinosi vyriškis.

Ar toks pasiteisinimas įtikins teisėjus, laidos kūrėjai tikisi sužinoti visai netrukus.

Dainai Bilevičiūtei už galimus sukčiavimus gresia net aštuoneri metai kalėjimo. Moteris kartu su „Nuodėmių dešimtuko“ filmavimo grupe apsilankė Panevėžio moterų kalėjime. Kol kas tik apsižvalgyti. Čia dainininkė bendravo su nuteistosiomis, domėjosi, kokiomis sąlygomis jai gali tekti gyventi, jei bus nuteista, ir net spėjo suburti moterų chorą.

Visa tiesa apie teisėsaugos kankinius - jau šį ketvirtadienį, sausio 14 dieną, 19.40 val. per TV3.  

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių