E.Nortonas dėl vaidmens filme pakeitė įvaizdį

Aktorius Edwardas Nortonas, ruošdamasis vaidmeniui filme „Stounas“, ryžosi kardinaliems šukuosenos pokyčiams – jo galvą papuošė į standžias kaseles supinti „drakonai“.

Edwardas Nortonas visuomet garsėjo tuo, kad dėl vaidmenų filmuose – jis pasiryžęs bet kam. Vardan personažų įtaigumo, aktoriaus niekada negąsdino nei išvaizdos, nei charakterio pokyčiai. Ne išimtis ir naujausias jo vaidmuo filme „Stounas“.

Jame E. Nortonas įkūnija kalinčio žudiko, bet kokia kaina svajojančio apie laisvę, personažą. 41 metų aktorius norėjo, kad jo vaidinamas herojus būtų kuo įtaigesnis, tad pats nusprendė, kad galvą reikia papuošti „drakonais“. Taip vadinamos stambios kaselės standžiai supintos prie pat skalpo. Šios šukuosenos lengvai prižiūrimos, tad yra labai populiarios JAV kalėjimuose.

„Tokios šukuosenos Holivude nedaromos, todėl čia neradau nei vieno kirpėjo, kuris man galėtų supinti tikrus „drakonus“. Teko kreiptis į Crystal, moterį iš Detroito, tik ši sugebėjo man supinti tikrus ir labai gražius „drakonus“, - pasakojo aktorius.

E. Nortonas sako, kad ne tik nauja šukuosena, bet ir visas pasiruošimas filmui „Stounas“ jam buvo labai įdomus ir nepamirštamas: „Dvi savaites praleidau kalėjime, apsuptas kalinių. Kalbėjausi su tais vyrukais, tai buvo labai įsimintina patirtis. Už tokius dalykus, naujas patirtis aš ir myliu savo darbą“.

Filme kartu su E. Nortonu vaidina ir dviejų „Oskarų“ laureatas Robertas De Niro bei gražuolė Milla Jovovich. Žiūrovus prie kino ekranų turėtų prikaustyti ne tik garsios aktorių pavardės, bet ir intriguojantis filmo siužetas. Pagrindiniai istorijos herojai, siekdami savų tikslų, įklimpsta į melą, klastą ir pavojingą meilės trikampį.

Nauja Edwardo Nortono šukuosena ir aistros kino ekranuose – jau nuo spalio 8 d.


Šiame straipsnyje: StounasEdwardas Nortonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių