Elnyno savininką ir medžiotoją A.Bosą užpuolė briedė

Pajūrio milijonierius Antanas Bosas garsėja ne tik savo įspūdingais namais, verslais, bet ir  išskirtiniais pomėgiais: kelionėmis ir aistra medžioklei.

Bosas yra sumedžiojęs ne tik kiškių, lapių ar šernų, bet ir kur kas didesnių gyvūnų: liūtų, žirafą ir netgi  dramblį. Tačiau  garsusis milijonierius – ne šiaip  koks negailestingas žudikas. Jis sako, kad visa, kas gyva, jis myli.

Privačiame elnyne, įkurtame  netoli Palangos, prie pat naujojo žmonos Dainos viešbučio, kelių šimtų hektarų plote laigo šimtai įvairiausių egzotiškų padarėlių. 
Nors kai kurie iš ką tik paminėtų gyvūnų – laukiniai ir tikrai pavojingi, savo valdose Antanas Bosas jaučiasi saugus.

Dauguma raguotų padarų  Boso nuolankiai klauso, atbėga, leidžiasi glostomi, iš šeimininko rankų mielai ėda duoną.

Tačiau  dieną, kai su Antanu Bosu LNK laidos „Karamelinės naujienos“ žurnalistai lankėsi jo valdose, nutiko netikėtas dalykas.

Boso pašaukta briedė, vardu Meilė, nutarė perimti valdžią ir puola šeimininką. A. Bosas perspėja: tai, kas vyksta – ne juokai. „Karamelinių naujienų“ žurnalistams tenka  nešdintis  iš įvykio vietos.

Nei duona, nei gražūs pažadai briedės nepaveikia... Milijonierius žino: akistata su laukiniu gyvūnu – itin pavojinga. Juk Lietuva dar neužmiršo, kad būtent laukinis elnias  žiauriai sužalojo bene garsiausią Lietuvos kariochirurgą Rimantą Benetį.

Neturėdamas kitos išeities, Bosas nutarė bėgti iš įvykio vietos ir užsidaryti automobilyje. Kaip Meilė puolė iš paskos LNK žada parodyti „Karamelinėse naujienose“.


Šiame straipsnyje: Antanas Bosasbriedė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių