E.Jackaitė įkūnys M.Dietrich

Šį šeštadienį 19 val. TV3 projekte „Šok su manimi“ Helovino vakaras.

Tiesioginei transliacijai pasirodymus rengiančios poros intensyviai repetuoja ne tik šokių žingsnelius, bet ir stengiasi įsijausti į pasirinktus personažus.

Kraują stingdantį Helovino vakarą TV3 žiūrovai išvys ne tik įvairių velnių, drakulų ir kitų mistinių būtybių, bet ir seniai anapilin iškeliavusias, bet porų iš numirusių prikeltas ryškiausias muzikos ir kino žvaigždes.

Donatas Montvydas stengiasi įsijausti į pasaulį pakerėjusio popdievaičio Michaelo Jacksono vaidmenį. Kartu su partnere Katerina Varopaj jie žadą šokti pagal šio atlikėjo vieną iš garsiausių kūrinių, tačiau koks jis bus, kol kas nutyli.

Donatui Pasijusti Jacksonu neturėtų būti sunku, nes atlikėjas dar visai neseniai dalyvavo muzikiniame projekte „Tabami goes Michael Jackson“.

Žilvinas Šilgalis, praėjusia savaitę TV3 projekte „Šok su manimi“ puikiai įkūnijęs filmo „Briliantinė ranka“ pagrindinį herojų, tiki, kad šeštadienį pasirinktas rokenrolo karaliaus Elvio Presly personažas tikrai patiks žiūrovams.

„Manau, kad sielomis kažkuo su Elviu esame panašūs. Man šio atlikėjo rokenrolai patys geriausi. Manau, kad jį įkūnyti bus gal net lengviau negu Nikūliną praėjusį šeštadienį,“ – tikina Žilvinas.

Pikantišką ir intriguojantį pasirodymą rengia aktorė Eglė Jackaitė. Šį šeštadienį ji pasirodys su nauju partneriu Mantu Vaškeliu. Mantas laikinai pavaduos su „Žuvėdros“ šokių kolektyvu į Europos čempionatą išvykusi Tadą Rimgailą.

Eglė rengiasi įkūnyti nuostabiąją Marlene Dietrich.

„Daug domėjausi šios asmenybės gyvenimu. Esu sužavėta jos stiprybės ir šeštadienį stengsiuos išnaudoti savo kaip aktorės sugebėjimus, kad kuo išraiškingiau perteikčiau Marlene. Ruošiamės atskleisti vieną intriguojančių detalių iš jos asmeninio gyvenimo, dėl to mūsų pasirodyme dalyvaus trys žmonės,“ – paslaptingai užsimena Eglė.

Kiti TV3 projekto „Šok su manimi dalyviai taip pat nesnaudžia ir rengiasi nustebinti žiūrovus bei įvaryti šiek tiek baimės pasirinkę tokius personažus kaip Svynis Todas ar net pats grafas Drakula.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiEglė Jackaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių