E.Jackaitę iš eterio išstūmė laidos prodiuserio žmona

Praėjusią savaitę spaudoje pasirodė pranešimai, kad Baltijos televizijos laida „Grožis ir estetika“, kurią vedė aktorė Eglė Jackaitė, daugiau nebus rodoma. Tačiau nesirodys tik E.Jackaitė - ją keičia prodiuserio žmona.

Laidos vedėja žurnalistams sakė, jog šis projektas kaip ir daugelis kitų TV laidų dėl finansinių problemų nebus tęsiamas. „Su prodiuseriu Igoriu Opriško bei laidos komanda po Naujųjų metų planavome naujas laidas. Tačiau jau šių metų pradžioje man buvo pasakyta, kad šis televizinis projektas nebus tęsiamas. Gerokai nustebau, kai praėjusį šeštadienį sulaukiau draugų skambučių ir klausimų, kodėl laida eteryje, bet ją veda kažkokia kita moteris. Manęs jau niekas nebestebina, tačiau vis tiek keista, kad visa tai sužinojau ne iš komandos su kuria dirbau“, - sako Eglė Jackaitė.

Ar ji neįsižeidė, kad ją eteryje pakeitė prodiuserio žmona Daiva Opriško? „Ką jūs? Tikrai ne. Šeima yra šeima. Kas kitas padės žmonai kopti karjeros laipteliais, jei ne  mylimas vyras. Daiva profesionali grimerė, laidoje vedė trumputę grožio pamokėlę, o dabar štai - laidos vedėja, - šypsojosi aktorė, - O jeigu rimtai, kuo nuoširdžiausiai linkiu jai sėkmės. Ir jei reiks kokių patarimų, tikrai neatsisakysiu, patarsiu“. 

Eglė pasidžiaugė, kad nors ir įvyko toks nesusipratimas, tačiau santykiai su prodiuseriu išliko draugiški ir tik puse lūpų prasitarė, kad jau dabar yra minčių apie naują televizinį projektą. „Mes neatsisveikinome, bet kol kas apie ta tikrai ne laikas kalbėti,“  - intrigavo E. Jackaitė.    



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių