E.Jackaitė: ateinu ir parodysiu, ką galiu

Šį šeštadienį 19 val. TV3 žiūrovų laukia dar viena staigmena. Iškritusią Svetlanos Proninos porą projekte „Šok su manimi“ pakeis nauji laidos dalyviai – klaipėdietė aktorė Eglė Jackaitė ir Europos čempionas, šiuo metu pagrindinis „Žuvėdros“ šokėjas Tadas Rimgaila.

Nauja projekto pora jau intensyviai repetuoja ir stengiasi pasivyti TV3 šokių projekto senbuvius.

Tadas dalyvavo vasaros projekte „Aistrų pakrantė“ ir žiūrovų sprendimu laimėjo superfinalą. Jo partnerė Rima Panuškytė „Šok su manimi“ projekte su kitu partneriu pasirodys vėliau.

Eglės Jackaitės sutikimas dalyvauti „Šok su manimi“ konkurse tikrai suteiks džiaugsmo TV3 žiūrovams, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Charizmatiška aktorė jau dabar dega šokiais ir yra pasiryžusi parodyti kuo puikiausius rezultatus.

„Niekada nesu šokusi. Na, prieš penkiolika metų, kai mokiausi konservatorijoje, buvo privalomos choreografijos pamokos... Taigi nesu šokėjėlė. Bet svarbiausia, dabar, kai pradėjau šokti, supratau, kad man šis užsiėmimas ėmė patikti. Kai pagauni, užsikabini, kai paleidi protą, jauti, kad atsipalaiduoji, pasitiki savo partneriu, tuomet viskas sekasi ir jauti didelį malonumą šokti. Aš įsivaizdavau, kad tai bus alinantis darbas, o einu kaip į šventę. Man labai pasisekė su partneriu. Jis kūrybingas, talentingas, simpatiškas. Tadas parenka muziką, sukuria choreografiją. Jis nėra vien šokėjas, jis – kūrėjas. Be to, turi kantrybės mokyti mane, atrodo, kad tai jam teikia džiaugsmą, bent taip jis pats sako. Kai skaičiau, kad kiti dalyviai repetuoja po kelias valandas, tai mums taip neišeina, mes neturime  tam laiko. Ryte ir vakare būnu teatre, todėl šokam tik per pietų pertrauką, bet dirbam labai produktyviai. Šiuo metu esu labai užsiėmusi. Po dviejų metų pertraukos grįžtu į Klaipėdos dramos teatro trupę su dideliu vaidmeniu spektaklyje „Ei, Džiuljeta“, kuriame gavau pagrindinę Džiuljetos rolę, mano partneris Romeo – Vytautas Anužis. Šio spektaklio premjera beveik sutampa su debiutu šokių aikštelėje, todėl turėsiu viską suspėti“, – apie savo įtemptą grafiką pasakoja Eglė.

Į Vilnių, kur vyks tiesioginės TV3 šokių projekto transliacijos, Eglė planuoja vykti su savo metų ir septynių mėnesiu mažyliu Eliju.

Kadangi aktorė mažąją atžalą vis dar maitina, užkulisiuose jai sūnelį padės prižiūrėti jos tėvas. Žavi, lieknutė aktorė atrodo viskam pasiryžusi ir net didžiausi atstumai ar šeimyniniai rūpesčiai jai šokių aikštelėje nesutrukdys.

„Ateinu ir parodysiu maksimaliai, ką galiu. Nesitikiu tiksliai atkartoti sportinių šokių žingsnelių, bet noriu žiūrovui padovanoti savo emocijas ir galiu garantuoti – šoksiu iš visos širdies“, – nusišypso E. Jackaitė.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiEglė Jackaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių