Eglė iš „Muzikos akademijos“: nesu skandalistė

„Reikia būti savimi... Nesu skandalistė, tik norėčiau, kad mane žmonės žinotų kaip dainininkę“, – pasakoja Eglė.

Praeitais metais ji dalyvavo muzikiniame šou „Muzikos akademija“, kuriame tapo konkurso komisijos narių favorite ir nugalėtoja. Dėl ypatingai stipraus balso mergina buvo praminta „Sienų drebintoja“.

Eglė pirmą kartą dainavo ant scenos prieš porą metų, kai į Uteną buvo atvažiavusi „Talentų medžioklė“, vėliau merginą dainuoti paskatino muzikos mokytoja.

Dalyvavimas muzikiniame šou Eglės gyvenimą labai smarkiai pakeitė, juk prieš tai mergina nebuvo žinoma.

„Man labai pasisekė, kad turėjau tokį šansą atskleisti savo, jau įgimtą stiprų balsą visai tautai“, – kalba Eglė. – „Net nenumaniau, kad patekimas į muzikinį projektą taip pakeis mano gyvenimą, o kad būsiu nugalėtoja - net nesvajojau. Tai iš tiesų nuostabu, kai esi pozityviai įvertinta ir pripažinta kaip nauja Lietuvos atlikėja.“

Nuo tada kai Eglė pradėjo dainuoti, daug kas jos balsą lygindavo su garsios užsienio atlikėjos Christinos Aguileros vokalu.

Būtent ši atlikėja ir yra Eglės mūza, kuri visada ją įkvėpdavo toliau tobulėti. Šiuo metu mergina stengiasi visur atrasti save ir pasižymėti, ne tik vokalu bet ir unikalumu.

Sėkmingai baigusi mokyklą gimtojoje Utenoje, Eglė persikelė gyventi į Vilnių, visą vasarą lankė pamokas pas Česlovą Gabalį, dalyvavo fotosesijose.

Taip pat ji labai daug laiko praleidžia įrašų studijoje, kur įrašinėja naujas savo dainas.

Visai netrukus pasirodys jos debiutinis albumas.

“Labai nekantrauju kada išleisiu pirmąjį savo albumą“, – šypsosi Eglė. - „Galiu nudžiuginti visus savo muzikos gerbėjus, jog albume tikrai bus ir senos - jau gerai žinomos mano dainos, ir be abejo bus naujų dainų, kurias neužilgo išgirsite.“

Jaunoji atlikėja neslepia, kad jos pirmasis albumas bus skirtas būtent jos muzikos gerbėjams, kurie palaikė ją viso muzikinio projekto metu.

„Tobulėti dar tikrai yra kur...” – apie savo ateitį kalba Eglė. – „Tikiuosi toliau sėkmingai kilti tik aukštyn visomis prasmėmis“.


Šiame straipsnyje: muzikos akademijaeglė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių