E.Fergie stojo ginti Plungės ponią: A.Zuokienė turi viešai atsiprašyti

Dėl savo suknelės Vienos pokylyje įžeista turtinga Plungės ponia Aušra Mlinskienė nusprendė nebetylėti: išskirtinai tik TV3 laidos „Be komentarų“ filmavimo kameroms moteris davė atkirtį Seimo narei Agnei Zuokienei. Jau rytoj, trečiadienį, 20.30 val. TV3 eteryje pasisakys ne tik šios karingai nusiteikusios, stiliaus klausimais nesutariančios ponios, bet ir į plungiškės barikadų pusę stojusios laikinosios sostinės primadonos: įspūdingoji Kauno ponia Diana Martinėlė ir skandalingoji burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė-Fergie!  

„Nebuvau Vienos pokylyje, nemačiau šio atradimo, tačiau peržiūrėjusi nuotraukas aš, kaip Vilniaus modelių namų buvusios vyriausiosios dailininkės dukra, tegaliu pasakyti – niekada daugiau nevažiuokite į Vilnių taip pasipuošusi“, – šie internete pareikšti A. Zuokienės žodžiai buvo skirti A. Mlinskienei, prabangioje puotoje pasirodžiusiai su skandalinga suknele.

„Ji mane pažemino! – šokiruota menkinančių Seimo narės žodžių TV3 žiūrovams pareikš Plungės ponia: − Aš sau atrodžiau gražiai. Be to, Vienos balius – ne mados, o labdaros renginys. Kaip tik todėl mano suknelė kainavo mažiau, nei paaukojau labdarai, – 120 litų!“

„Aš savo žodžių neatsiimu. Kuo puikiausiai žinau, kas yra mada, ir nedera eiti į Rotušę apsirengus taip, kaip Plungės ponia!“ – „Be komentarų“ laidoje atkirs A. Zuokienė.

A. Mlinskienė įsitikinusi – Vilniaus mero žmonai reikia pasimokyti mandagumo ir etiketo, o plungiškės ginti stojusi jos draugė E. Vaitkevičė-Fergie mano, kad čia prireiks ir viešo atsiprašymo: „Aš palaikau užsipultą moterį! Zuokienei dera rūpintis valstybės valdymo reikalais, o ne svaidytis netaktiškais, nemandagiais, neetiškais pareiškimais! Jei ji sugebėjo viešai Plungės ponią pažeminti, tai dabar turi surengti spaudos konferenciją ir viešai atsiprašyti!“

Burleskos šokėja, svajojanti apie vietą Seime, „Be komentarų“ žiūrovams parodys nuotraukas, kad pamatytume, kaip rengiasi Austrijos Vienos pokylių dalyvės, princų žmonos: „Jų suknelės tokios kaip Plungės ponios.“

„Mes abi buvome gražios! O Zuokienės stilius man atrodo per griežtas tokiai jaunai moteriai!“ – vertins Kauno ponia D. Martinėlė.

Pati Plungės ponia neketina pasiduoti. Atvirkščiai – ji ragina ir kitas moteris iš rajonų atvykti į Vienos pokylį: „Dalyvausiu ir toliau tokiuose pokyliuose! Ir kviečiu visas moteris iš mažesnių miestų puoštis ir dalyvauti!“

Skandalą sukėlusios suknelės savininkės istorija, išskirtiniai vaizdai ir interviu su Vienos pokylio apdarais pasipuošusiomis pasipiktinusiomis Lietuvos poniomis – tik laidoje „Be komentarų“ jau rytoj, trečiadienį, 20.30 val. tik per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerda

gerda portretas
Tik Zuokas ir Zuokienė "viską" išmano. Greitai bus įvęsta Zuokų diktatūra, nes jie patys "išmintingiausi"

ddd

ddd portretas
palaikau Zuokiene..

Nejau

Nejau portretas
Ši ponia su pusnuogiu , pakritusiu užpakaliu yra koks nors, kur nors autoritetas. Moteriške, bent jau mamai gėdos nedaryk. gal mama tas plunksnas suprojektavo. Jos labai tiktų vienos baliui.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių