Edvardas Žičkus: laukite intrigų

Liko vos dvi savaitės iki jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono, kurio premjera – jau rugsėjo 2-ąją, kai žiūrimiausia televizija Lietuvoje visus kvies tapti ypač kokybiškos ir intelektualios programos liudininkais. Naujam startui intensyviai ruošiasi visų laidų kūrėjai, kurių gretose – ir žinomas prodiuseris, populiariojo TV3 gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus“ vedėjas Edvardas Žičkus. „Perversmo nebus, mat jis nuliūdintų mūsų žiūrovus, tačiau naujienų... verta laukti!“ – intriguoja jau rugsėjo 4-ąją startuosiančios laidos kūrėjas.

Ką tik iš kelionės po Ispanijos salas grįžę E. Žičkus jau pluša montažinėje, rengia intriguojančius reportažus apie kino legendos Omaro Sharifo prie pokerio stalo praloštą prabangią vilą prie Atlanto vandenyno krantų, dainininkės Jenifer Lopez prašmatnią slėptuvę dykumoje ir... tai – tik pradžia. Žiūrovų pamėgta laida jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 sezone bus rodoma antradieniais 20.30 val.

„Per pastaruosius keletą metų atgarsio sulaukė ne vienas mūsų parodytas intriguojantis žurnalistinis tyrimas apie slaptąją masonų ložę Lietuvoje, juodąją mados pasaulio pusę, tariamą ir tikrąjį elitą. Šiemet mūsų laidose atsiras dar daugiau temų, kurioms parengti kartais prireikia ne vieno mėnesio“, – jau ketvirtąjį laidos sezoną pristato Edvardas.

Laidos kūrėjas žada negailėti praktiškų patarimų, kaip ir kur rinktis žvaigždiškas atostogas už poilsio lietuviškame pajūryje kainą, bei kviečia laukti jau pamėgtų rubrikų. Gerai visiems pažįstamos žvaigždės arba tiesiog įdomios asmenybės „Gyvenimas yra gražus“ eteryje išliks pačios atviriausios: brauks ašaras, pirmą kartą prisipažins apie sukrečiančias gyvenimo detales, išduos slapčiausias paslaptis.

Kokybiško laiko prie televizijos simboliu tapusi „Gyvenimas yra gražus“ buvo pripažinta populiariausia šio žanro laida visų Lietuvos televizijų eteryje, o pernai TV3 žiūrovai jai skyrė „Mylimiausios pramoginės laidos“ apdovanojimą.

Keliauti po platųjį pasaulį siūlantys „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai ne tik patenka į uždaras, nuo pašalinių akių kruopščiai saugomas vietas, atveria pasaulinio garso žvaigždžių duris, bet ir tampa tais, kuriems savo paslaptis ar išpažintis patiki ryškiausios mūsų šalies asmenybės.


Šiame straipsnyje: Edvardas Žičkus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldona

Aldona portretas
Tą tai jūs tikrai mokate. Kiekvieną galite sumalti į š... be jokios sąžinės graužimo

Nojus

Nojus portretas
Kokių dar intrigų!? Kam jūsų tie grigaičiai, petruškevičiai, bukagalviai ir tuščiagalvės įdomūs!? Niekada nei vedančiaisiais, nei temomis, nei pašnekovais negalite prilygti LRT V. Baublienės rodomose laidose... Graudūs jūs savomis "intrigomis"...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių