E.Driukaitė: seriale susitikę žmonės – arba mylimieji, arba priešai

Žinoma aktorė Eglė Driukaitė, sukūrusi įspūdingą vaidmenį TV3 televizijos filme „Gedimino 11“, netrukus pasirodys naujausiame, tarptautiniame TV3 projekte – bendrame Lietuvos ir Gruzijos seriale „Vyno kelias“, kuris jau vasario 20-ąją, pirmadienį, 21 val. griausmingai startuos TV3 eteryje. E. Driukaitės kuriamą Julijos vaidmenį gaubianti paslaptis intriguoja ir pačią aktorę.

Serialas „Vyno kelias“ atvedė Eglę į tokią filmavimo aikštelę, kurioje ji jaučiasi sava. „Labai džiaugiuosi, kad vėl teko dirbti su režisieriumi Raimundu Banioniu. Komandoje – daug gerų pažįstamų. Jaučiuosi grįžusi į mylimą kolektyvą”, – sakė E. Driukaitė.

Vienas kolegų, tiesa, visiškai naujas, nematytas žmogus. Tai – jaunas gruzinų aktorius Vano Dugladzė, vaidinantis studentą Sandro, kurį Lietuvoje ištinka netikėčiausi nuotykiai. „Su juo greitai suradome bendrą kalbą. Radę pertraukėlę pasikalbėjome ir apie abiejų mūsų šalių istoriją. Vano puikiai adaptavosi tarp mūsiškių. Nesijaučia, kad jis – kitatautis”, – pasakojo E. Driukaitė.

Su gruzinų veikėju Sandro jos kuriama herojė Julija susiduria viešbutyje. „Julija – paslaptinga moteris su savo gyvenimo tragedija. Kur nuves jos susitikimas su Sandro – ar bus realizuota meilės istorija, ar jausmai sulauks atsako – intriga man pačiai. Kol kas tebūnie tai paslaptis. Tačiau serialuose abejingų nebūna. Jei žmonės susitinka, tai arba tarp jų įsižiebia meilė, arba jie tampa priešais”, – patikino aktorė.

Jausmingoje meilės dramoje su aštriais kriminaliniais prieskoniais „Vyno kelias“ vaidina visas būrys talentingiausių ir garsiausių Lietuvos aktorių: Agnė Grudytė, Algirdas Gradauskas, Liubomiras Laucevičius, Renata Kutinaitė, Ieva Andrejevaitė, Saulius Balandis, Povilas Laurinkus,  Andrius Bialobžeskis, Vidas Petkevičius ir kiti.


Šiame straipsnyje: Eglė DriukaitėVyno kelias

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių