E.Dragūnas per Kalėdas atidaro klubą

Kalėdų naktis - stebuklingas laikas, kai pildosi pačios slapčiausios svajonės ir troškimai. Per šias Kalėdas išsipildys ir didžiausia SEL lyderio Egidijaus Dragūno svajonė vadovauti nuosavam šokių muzikos klubui.

Jame bus sukonstruota geriausia šviesos ir garso technika, skambės smagiausia muzika ir bus gaminami skaniausi kokteiliai. Į "SEL Superklubo" įkurtuves SEL lyderis E.Dragūnas visus pakvies gruodžio 25-osios vakarą. Jo svajonių klubas vieninteliam vakarui įsikurs  „Forum Palace“ klubo „Balsas.lt“ erdvėje.

Tą vakarą į klubą bus atgabenta tonos pačios kokybiškiausios garso ir vaizdo technikos. Plokšteles suks garsiausi šalies didžėjai, kurių vardai puikiai žinomi net ir už Lietuvos ribų.

„Neretai slapčia pasvajodavau apie savo diskoteką. Diskoteką, kokios Lietuvoje dar nebuvo. Ir mano svajonė per šias Kalėdas virs realybe. Tiesa, tik vienai nakčiai. Pažadu jums fantastišką renginį, kur muzika, garsas, šviesos, vaizdai susilies į vieną visumą. Tai bus mūsų linksmybių naktis, kurios ilgai nepamiršime“, - atskleidė Egis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių