E.Dragūnas: jaučiu didelę dvasinę skolą ir ją grąžinsiu

"Sel" lyderis Egidijus Dragūnas sostinėje aplankys daugiau kaip dešimt vaikų globos įstaigų, kurių auklėtiniams įteiks kvietimus į savo grupės koncertą.

Laukia susitikimo su vaikais

Ateinančią savaitę vykstančioje akcijoje E.Dragūnas asmeniškai įteiks kvietimus globos namų auklėtiniams, kurie pareiškė norą dalyvauti grandioziniame grupės koncerte, rengiamame lapkričio 19 d. Ūkio banko teatro arenoje.

Paklaustas, kiek visa tai atsieis ir kiek kvietimų bus išdalyta, E.Dragūnas nedaugžodžiavo: "Neskaičiavau, kiek tai kainuos. Žinau, kad reikia taip padaryti, ir viskas. Diskutavome, kas turi ateiti, ir nusprendėme kvietimus išdalyti jaunimui nuo 16 metų, kurie greitai eis į gyvenimą", - įsitikinęs atlikėjas. Jis tvirtino, kad jo sūnaus gimtadienyje tikrai nebus, nes koncertas gali gerokai užsitęsti.

"Jokiu būdu nenoriu, kad tai būtų palaikyta spekuliacija vaikais. Gink Dieve, tai nėra reklama. Tai yra mano išgyvenimai", - tikino E.Dragūnas.

Atlikėjas teigė smarkiai išgyvenęs, kai jo vaikas iškrito pro langą, ir dabar jis esą jaučiąs didelę moralinę ir dvasinę skolą visiems vaikams, kuriems trūksta globos.

"Aš nesu linkęs ko nors aukoti. Tiesiog dabar turiu galimybę padėti vaikams. Noriu grąžinti tą skolą. Tai yra labai iš širdies", - atviravo "Sel" vokalistas.

Per akciją atlikėjas tikisi išdalyti 200-500 kvietimų į koncertą.

Visus pinigus paaukos vaikams

E.Dragūnas atskleidė, kad naujausio albumo įrašai jau beveik baigti. Darbas turi ir pavadinimą, tačiau jo atlikėjas atskleisti neskuba.

"Viskam savas laikas. Galiu tik užtikrinti, tiek albumo pavadinimas, tiek viršelis daug ką šokiruos“, - slapukavo populiarus atlikėjas. Daugelį pribloškė žinia, kad visus už naujausią albumą uždirbtus pinigus atlikėjas paaukos vaikams, sergantiems sunkiomis onkologinėmis ligomis.

Pasak E.Dragūno, nors daugelis tvirtai įsitikinę, kad šiais laikais Lietuvoje neįmanoma parduoti daugiau kaip 4000 kopijų, jis šiuos stereotipus žada sulaužyti ir išplatinti beveik 20 000 kopijų. "Mes planuojame uždirbti 400 000 litų. Visus šiuos pinigus paaukosime tiems, kuriems reikia pinigų. Sau nepasiliksime nė cento", - atviravo populiarus atlikėjas.

Jis kuklinosi, kad tai bus ne tik jo sprendimas, bet kartu ir gerbėjų, kurie visa tai įgyvendins. "Tai padarys daug tūkstančių žmonių", - pridūrė E.Dragūnas.

Pasikeitusi E.Dragūno aplinka

Atlikėjas atviravo, kad pastaruoju metu labai pasikeitė jo aplinka. Anksčiau, turėdamas laiko, E.Dragūnas traukdavo susitikti su draugais ar kur nors kitur, o dabar su sūnumi keliauja į darželį, o po pietų jį vėl pasiima. "Darželis, animaciniai filmukai ir visa kita yra pasąmonėje. Kai pagalvoji, kad yra vaikų, gyvenančių be tėvų, norisi pas juos užsukti ir padovanoti bilietų", - kalbėjo atlikėjas.

---

Grupės lyderis E.Dragūnas  kol kas nelinkęs atskleisti ir grandiozinio koncerto Ūkio banko teatro arenoje detalių. "Pažadu, kad šis gimtadienio šou bus dar įspūdingesnis, nes mes neketiname nuleisti kartelės. Atvirkščiai - ją vėl mėginsime pakelti. Juolab kad gimtadienis vyks kur kas didesnėje erdvėje nei pernai", - sakė jis.


Šiame straipsnyje: Egidijus DragūnasSel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių