E.Dragūnas įsigijo šimtus tūkstančių kainuojantį „Lamborghini“? (foto)

Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas bičiuliams parodė keletą nuotraukų, kuriose įamžintas 2011-ais metais gaminti pradėtas „Lamborghini Aventador LP700-4“ modelis.

Prie šimtus tūkstančių kainuojančio automobilio pridėtas raštelis: „Verkauft. Egidijus Dragūnas. Lithuania“. (Parduota. Egidijus Dragūnas. Lietuva - liet.).

 

Atlikėjas kol kas telefonu nepasiekiamas, todėl iki šiol nėra aišku, ar tai - pokštas, ar nuotraukos liudija apie jau įvykusį sandorį.

Prie nuotraukų internete E. Dragūnas kreipėsi ir į Vilniaus merą Artūrą Zuoką: „Ponas mere, ar paruošti keliai sezonui, nes mes jau pasiruošę!“

„Aventador“ yra didelis šios markės žingsnis į ateitį. 4,78 m ilgio, 2,26 m pločio ir 1,13 m aukščio automobilis komplektuojamas su dvylikos cilindrų 6.5 l varikliu, pasiekiančiu 700 AG (esant 8250 aps./min.) ir maksimalų 690 Nm sukimo momentą (esant 5500 aps./min.).




NAUJAUSI KOMENTARAI

pok

pok portretas
Na.laukiam nuotykių iš šito gaidžio.

tata

tata portretas
na tas selas kietas pavaro,o gal tai melas neturi jis jokio automobilio

su balandzio 1 pavelotai.

su balandzio 1 pavelotai. portretas
šimtus tukstančių kainuojančio automobilio,tai,kad išpradžiu pasidomekit,automobilio kaina Europoje siekia 255 000 eurų. dragunas turi miljona,nejokinkit..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių