E.Dragūnas ir M.Tyla smaugė vienas kitą

Šį penktadienį “Auksinėje blykstėje” kino ir scenos garsenybės bei jų vadybininkai pasakos apie savo patirtį - ką reiškia sirgti žvaigždžių liga.

Laidoje viešėjęs turbūt garsiausiais Lietuvoje muzikos prodiuseris, dirbęs su Mia ir Egidijumi Dragūnu, tikrai turėjo ką papasakoti. Martynas Tyla atvirai “Auksinės blykstės” studijoje išklojo, ką jam teko patirti su scenos dievaičiais. Prieš kiekvieną SEL koncertą vadybininkas vykdavo pas atlikėją į namus likus mažiausiai porai valandų iki pasirodymo. Dažniausiai dainininką rasdavo dar lovoje miegantį, o jį pažadinus, šis imdavo aiškinti, kad niekur nevažiuos ir niekur nesirodys. Martynas Tyla prisipažino, kad visas tas valandas įkalbinėdavo ir gražiuoju, ir piktuoju, ir netgi SEL'o mamą pajungdavo, kad būtų lengviau įtikinti jaunuolį laikytis pažado ir pasirodyti scenoje laiku.

Bene garsiausias muzikos prodiuseris “Auksinės blykstės” studijoje prisiminė laikus, kai Egidijus Dragūnas dar tokia žvaigžde nespindėjo. Martynas Tyla išdavė, kad pirmieji SEL'o honorarai buvo mokami net ne pinigais. Geriausiai apmokamu atlikėju šalyje dabar pats save tituluojantis dainininkas karjeros pradžioje už pasirodymą scenoje gaudavo “Snickers” batonėlių. Saulėns dar pajuokavo, kad jei E.Dragūnas prastai dainuodavo, vadybininkas riešutus iš šokoladukų išrinkdavo...

 “Auksinės blykstės” vedėjams muzikos prodiuseris pasakojo, kad Egidijus Dragūnas yra ėjęs dainuoti su randais ant kaklo ir net smaugimo žymėmis, mat vyrai ne kartą besiaiškindami ne tik kibo vienas kitam į atlapus, bet kartą net ir smaugė vienas kitą.   

Kas muzikos pasaulio ryklius privertė kibti vienas kita į gerklę ir kokiomis sunkiausiomis žvaigždės ligos formomis teko Egidijui Dragūnui sirgti, sužinosite jau šį penktadienį, 19.10 val. “Auksinėje blykstėje“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių