E.Dragūnas įkūrė savo vardo labdaros fondą

Praėjusį penktadienį anšlaginiame koncerte (likus kelioms valandoms iki koncerto buvo išpirkti visi bilietai) 4 tūkst. žiūrovų talpinančioje „Ūkio banko teatro arenoje“ naujausią albumą „Aš kaip žąsis“ pristačiusios grupės SEL Egidijus Dragūnas įkūrė fondą, į kurį jau įplaukė apie 10 tūkst. litų, kurie gauti pardavus pirmąsias albumo kopijas.

Dar tūkstantį litų SEL uždirbo koncerto metu surengę aukcioną ir jame pardavę kompaktinę plokštelę su grupės narių autografais.

Už šį albumą gautas pelnas bus paaukotas sunkiomis onkologinėmis ligomis sergančių vaikų gydymui.

Albumu „Aš kaip žąsis“ jau nuo kito pirmadienio bus prekiaujama muzikos prekių parduotuvėse ir prekybos centruose. Pasak grupės lyderio Egidijaus Dragūno, „Aš kaip žąsis“ bus paskutinis albumas SEL diskografijoje, išleistas kompaktinės plokštelės pavidalu.

Dainininkas tikisi, kad į jo vardo fondo sąskaitą paaukos ir tie, kurie albumą iš interneto parsisiuntė nemokamai: „Aš suprantu, kad ne visi SEL gerbėjai turi galimybę nusipirkti kompaktinę plokštelę ir tokiu būdu paaukoti pinigų. Pavyzdžiui, užsienyje gyvenantys tautiečiai. Bet jie taip pat gali prisidėti prie šio mūsų labdaros projekto, pervesdami pinigų tiesiai į fondo sąskaitą LT034010042403039431 „DnB Nord“ banke.“

Beje, šį penktadienį SEL naujausią albumą pristatys Panevėžyje.


Šiame straipsnyje: Egidijus DragūnasSel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių