E.Dragūnas: esu priverstas atsisakyti erotikos elementų per albumo pristatymą

Prieš metus, per 17-ąjį SEL gimtadienį striptizo šokėjas į sceną pasikvietęs Egidijus Dragūnas albumo „Aš kaip žąsis“ pristatyme Ūkio banko arenoje lapkričio 19 d. (tą patį vakarą bus švenčiamas ir 18-asis grupės gimtadienis) stengsis vengti erotikos.

„Popmuzika šiais laikais neatsiejama nuo erotikos. Užtenka pažiūrėti muzikinius klipus per TV – daugelis jų primena striptizo šou. Vis dėlto per albumo pristatymą turime vengti erotikos dėl labai rimtų priežasčių. Spalio pradžioje apsilankėme sostinės vaikų namuose ir pakvietėme vyresnėse klasėse besimokančius jų auklėtinius apsilankyti koncertuose. Kai kuriems jų dar nėra 16-ikos metų, tad apie kokį striptizą per pasirodymą galima kalbėti“, – priežastis, kodėl atsisako erotikos, aiškina SEL lyderis E. Dragūnas.

Vis dėlto pačios kompaktinės plokštelės albumo viršelis yra itin seksualus ir intriguojantis, todėl vos pasirodęs internetinėse erdvėse sukėlė tikrą diskusijų audrą. Paklaustas, kodėl albumo viršelyje puikuojasi nuogos moterys, grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas šypsodamasis atsakė, kad ten ne dailiosios lyties atstovės, o seksualios katytės. Modelius katytėmis, o patį dainininką žąsinu pavertė albumo viršelio dailininkas. Neseniai spaudoje pasirodė ir nuotraukos, kuriuose tiek Egis, tiek gražuolės neslepia veidų po gyvūnų kaukėmis.

Paklaustas, kokios garsios Lietuvos moterys jam yra seksualiausios, Egidijus sutiko išvardyti savo „Top 6“, kurio viršūnėje atsidūrė „Triumfo arkos“ vedėja Laura Imbrasienė! Į seksualiųjų šešetuką taip pat papuolė laidų vedėja Jurgita Jurkutė, aktorė Agnė Ditkovskytė, verslininkė Daina Bosas, aktorė Ramunė Kurienė ir „pupytė“ Skaistė Steikūnaitė.

Dainininkas tikisi, kad erotikos trūkumą koncerte kompensuos puikus šou, kuriame svečių teisėmis dalyvaus ir keletas scenos kolegų: Kastetas iš „G&G Sindikato“, Mia, Mario Basanov ir kt.

Albumo „Aš kaip žąsis“ pristatymas – lapkričio 19 d. „Ūkio banko“ arenoje.


Šiame straipsnyje: Egidijus DragūnasSel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių