Edmundas Seilius: mums labai trūks „Chorų karų“

Praėjusį savaitgalį paaiškėjo spalvingojo TV3 projekto "Chorų karai" nugalėtojas. 25 000 litų ir pirmosios vietos nugalėtojų džiaugsmo ašaros atiteko šampaninės spalvos vėliavnešiams Kauno chorui ir Raigardui Tautkui.

Jie savo piniginį prizą skirs Kauno zoologijos sode netrukus gimsiančiam liūtų šeimos palikuoniui. Antrieji liko marijampoliečiai ir Edmundas Seilius, savo miesto ligoninei padovanosiantys 15 000 litų.

Iš viso už projekto finalininkus TV3 žiūrovai paskutinėje "Chorų karų" laidoje atidavė beveik 100 000 balsų. 54 180 atiteko Kaunui, o 44 615 – Marijampolei. Komisija šventinį vakarą dainininkų pasirodymus vien tik komentavo ir balų neskyrė.

Laikinosios sostinės gyventojai jau iš anksto tikėjo savo miestiečių pergale, todėl ir ruoštis jai pradėjo iš anksto. Su fejerverkais, šampanu, plėvesuojančiomis Kauno vėliavomis ir džiaugsmingais šūksniais vėlų vakarą TV3 "Chorų karų" nugalėtojus pasitiko gerbėjai.

"Mums euforija. Jau buvome pavargę, bet kai grįžom į Kauną ir pamatėm tiek mūsų laukiančių žmonių, visą nuovargį kaip mat pamiršome. Šie įspūdžiai liks visam gyvenimui. Tai nepamirštama ir neaišku ar kada pasikartos", – džiaugsmingai vienas per kitą pasakoja Kauno choro nariai.

Suvalkijos sostinės gerbėjai ne ką mažiau nei jų konkurentai palaikė marijampoliečius ir antroji vieta juos taip pat džiugino.

"Mes nepralaimėjome, mes taip pat laimėjome. Esame mažo miesto atstovai ir laimėti antrą vietą, sulaukti tokio žiūrovų palaikymo – didelis džiaugsmas. Šou buvo nuostabus. Šeštadieniniai choristų pasirodymai tapo tikra priklausomybe ir jiems pasibaigus mums labai trūks tų savaitgalių TV3 studijoje. Visi dalyviai susidraugavo, nesijautė jokių nuoskuodų. Labai malonu, kad visi dėkojo už tokią gerą pramogą, už nuostabų šou", – pasibaigus projektui visiems dėkojo Edmundas Seilius.

Grandioziniai choristų pasirodymai "Chorų karuose" baigėsi, tačiau dalyviai nesiruošia taip paprastai išsiskirstyti.

"Tai tiesiog negali baigtis. Mes norime ir toliau dainuoti. Mes norime dar choro repeticijų, norime dar pasirodyti TV žiūrovams", – pasibaigusio projekto liūdėjo choristai.

"Chorų karų" finalo kartojimą žiūrėkite penktadienį, balandžio 2 dieną, 10.00 val. per TV3!


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių