E.Bžeskas: pirmas žingsnis – bendras šuo, antras – bendras vaikas

Kai vieną rytą muzikos ir televizijos prodiuserį Egmontą Bžeską jo naujoji augintinė pažadino kaip tik tuo metu, kai TV8 eteryje buvo rodomas „Keturkojis šou“, vyriškis suprato: tai – ženklas.

Ženklas, jog jo namuose greit pasirodys TV8 laidos vedėjai Skaiva Jasevičiūtė ir taksas Marselis... Bžeskas neklydo – jau šį sekmadienį, kovo 4-ąją, 11.45 val. „Keturkojo šou“ žiūrovės bus supažindintos su jaunute Parsono Raselo terjere Diva, jau kurį laiką savo išdaigomis ir beprotiška energija džiuginančia žinomą vyrą ir jo gyvenimo draugę Redą.

„Lovelasas ir patelių asas“, – taip kažkada Bžeską pavadinęs Bantas Pudeliavičius dabar turėtų prisipažinti klydęs: šiuo metu Egmontas su Reda vakarus leidžia ne vakarėliuose, o dideliame name ir labai šeimyniškai – kartu su naujuoju „kūdikiu“ – Diva.

Tiesa, dėl šuns porai tenka ir pasipykti – Reda planuoja išauklėti šunį taip, kad jis griaužtų ne jos „Louboutin“ aukštakulnius, o Manto batus! Egmontas savo ruožtu pyksta, kad mylimoji jam griežtesnė nei šuniui. Jis pripažįsta, jog tai, kad jie nusipirko šunį, reiškia, jog kitas žingsnis bus bendras vaikas.

Netikėtai šeimininkams užduotas Marselio klausimas atims žadą, mat jame nuskambės Nijolės Pareigytės vardas!

Kitas „Keturkojo šou“ reportažas primins posakį: tie, kurie mano, kad laimės nenusipirksi už pinigus, dar nepirko šuniuko. Deja, vilniečiui Vadimui naujas augintinis atnešė ne tik laimę, bet ir daug nerimo valandų. Sunegalavusį šunelį nuvežus į veterinarijos kliniką paaiškėjo, kad mažylis užsikrėtęs vidaus parazitais. Savaitę praleidęs klinikoje keturkojis pasveiko, o jo šeimininkas gavo puikią pamoką – prieš įsigyjant augintinį būtina išsiaiškinti, ko reikia, kad gyvūnas būtų sveikas, žvalus ir laimingas.

Šįkart „Keturkojo šou“ studijos svečių gretose – vieni barzdočiai. Ar žinojote, kad yra šunų, kurių kailį tinkamai prižiūrėdami namie nerasite nė vieno plaukelio? Šnauceriai – puikūs šunys tiems, kurie jautriai reaguoja į augintinių plaukus ant sofos ir kelnių. Be to, šnauceriai net trijų dydžių.


Šiame straipsnyje: Egmontas Bžeskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių