E. Žičkus naktį praleido vaiduoklio apsėstoje pilyje

TV3 gyvenimo būdo laida „Gyvenimas yra gražus“ savo žiūrovams pasiūlys adrenalino kupiną avantiūrą – viešnagę Diklių rūmuose. Jie garsėja savo vaiduokliu, kurį prieš septynerius metus pavyko įamžinti vienam latvių fotografui.

Jau beveik dešimtmetį mistinėmis vietomis besidomintys žmonės čia atkeliauja iš viso pasaulio. Unikalios progos nepraleido ir laidos kūrėjas Edvardas Žičkus.

Dvidešimties hektarų teritorijoje stūksantys beveik poros tūkstančių kvadratinių metrų rūmai it medus traukia vadinamuosius vaiduoklių medžiotojus. „Dikliuose pilyje kadaise gyveno labai vieniša baronienė Šarlotė – vieno įtakingiausių asmenų Rusijos caro Petro Pirmojo kariuomenėje našlė. Dešimtys liudininkų tvirtina, kad apsinakvoję pilyje jie turėjo keisčiausių potyrių ir matė tokių vaizdų, kokiais sunku patikėti vadovaujantis šaltu protu – judėjo daiktai, kilnojosi užuolaidos, savaime užsideginėjo ir geso šviesos, užsitrenkdavo durys“, – intriguoja „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas E. Žičkus.

Diklių rūmai, kuriuos prieš keliolika metų įsigijo turtingas latvių verslininkas, šiandien svečiams siūlo neįprastą pramogą – naktį apsėstuosiuose apartamentuose. Tiems, kas ryžtasi tokiam nuotykiui, atskleidžiamos pilies paslaptys, pasakojama, kur rūmuose vaidenasi dažniausiai.

„Dabartiniai šeimininkai sako, kad ne visi smalsuoliai ištveria naktį čia, o kai kurie nė nebesidairo į šią pusę. Žinoma, yra tokių, kurie sugrįžta net keliskart per metus ir reikalauja būtinai 11-uoju numeriu pažymėto kambario, kuriame Ledi Šarlotės dvasia vaidenasi dažniausiai. Pasirodo, kad su tuo susijęs labai paslaptingas nutikimas“, – intriguoja vaiduoklių apsėstoje pilyje apsilankęs TV3 laidos vedėjas. Išskirtinis reportažas – jau šįvakar 20.00 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Edvardas Žičkusvaiduoklis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių