E. Vitulskienė vis neatsigauna po patirto smūgio

Sekmadienį LNK šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ palikusi Erika Vitulskienė neatsigauna po patirto smūgio.

„Šiandien atėjo emocijų cunamio banga. Net sekmadienio vakarą nesijaučiau taip prastai, kaip dabar“, - sako Erika.

Liūdniausia tai, kad ji konkurse šoko ne už save, o už savo vyrą, operos solistą Merūną Vitulskį, išvykusį į gastroles.

„Labiausiai gaila Merūno partnerės Ievutės. Ji tokių šokių prigalvojo! Ruošėsi Merūno grįžimui, net lankė baletą. O aš ėmiau, ir pavariau! Paskutinis pasirodymas – ir su trenksmu išėjau“, - emocijų neslėpė Erika, sekmadienį iš komisijos gavusi prastus balus ir iškritusi iš šou.

Pasak moters, ji labai gailisi savo ašarų eteryje. „Po apsiraudojimo per tiesioginę transliaciją pasipylė Merūno žinutės, paguodos žodžiai. O draugų tiek paskambino ir prisiminė apie save, kad supratau: jeigu nori dėmesio, tai televizoriuje apsiverk“, - ironijos neslėpė operos solisto žmona.

Erika tikisi, kad Merūnas dar sugrįš ant „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo, galbūt tada, kai žiūrovai balsuos už iškritusias poras – ji labai nori, kad vyras dar patirtų šokio malonumą.

„Gal daug kas mane pasmerks, kad nesu už savo vyrą, bet aš norėčiau, kad LNK šokių projektą laimėtų Katažina. Ji to verta. Taip, kaip praėjusį sezoną nugalėtojų vardo buvo verta Irena Starošaitė“, - kalbėjo iš LNK šokių konkurso iškritusi Erika Vitulskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tedukas

Tedukas portretas
Na, manau, Merunas dar sugris ir isbandys jegas. Kaip ziauru skaityt komentarus smerkiancius izeidinejancius ir nieko gero nesakancius. Erika lyg pernai geriau soko, gal jau pamirso, ar laiko pritruko. . . ir svorio vel grizo nemazai, bent jau atrodo. Nepasiduok Erika, juk jauna esi susiimk.

stella

stella portretas
PALAIKAU TINA!!!

žinoma

 žinoma portretas
juokingai atrodo tie šokiai- kas gerai šoka - paskutinėse vietose, o kurie kaip kengūros - laikosi priekyje....o Erika nepasistengei, sustorėjus esi...tikėjaisi, kad dėl Merūno pralįsi...kaip matai, deja
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių