E. Skrolytės vaikystė neatsiejama nuo žaislinės virtuvės

„Labai smagu, jog „Mamyčių klubas“ bene pirmasis galėjo apsilankyti pirmajame Lietuvoje „Žaislų muziejuje“, nustebinusiame savo galimybėmis ir labai nudžiuginusiame ne tik mažuosius savo lankytojus, bet ir suaugusiuosius. Aš pasijutau tarsi grįžus į vaikystę – pamačiau virtuvės komplektėlį, su kuriuo kažkada buvo tiek gaminta!“ – įspūdžiais dalinasi laidos „Mamyčių klubas“ vedėja Eglė Skrolytė.

Pirmą kartą Lietuvoje atidarytas žaislų muziejus – gera žinia mažiesiems, kurie mėgaujasi žiemos atostogomis, ir jų tėveliams. Šiame moderniame edukaciniame centre mažyliai gali ne tik žiūrėti, bet ir liesti, žaisti, pažinti juos dominančius eksponatus. Žaislų čia išties daug – nuo seniausių laikų iki šių dienų.

Nuo ko prasideda kiekviena šventė? „Nuo jos laukimo“, – sako E. Skrolytė. Artėjant gražiausiai metų šventei – Šv. Kalėdoms, „Mamyčių klubo“ komanda dirbs darbus, kurie teikia daug džiaugsmo, šventinio jaudulio ir po namus paskleidžia kalėdinius kvapus. Pasiruošimą E. Skrolytė pradės nuo kepinių, kurie gali tapti ir fantastiškomis dovanomis, ir namų šventinio stalo puošmenomis.

Svarbiausia – juos iškepti gali kiekviena, net ir kepimo patirties neturinti šeimininkė, ypač jei padeda mažieji pagalbininkai. Laidos viešnios – mama Simona ir jos dukrytė Dominyka ne tik keps šokoladinius keksiukus, bet ir parodys, kaip dailiai juos papuošti!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių