E. Daniūtė pasipiktino: krenta ne tos poros!

Grįžti į straipsnį

asd

asd portretas
Tai nesupratau, cia kazkaip ar cia ji taip[ suklaidom pasake ir zurnaliuga pacitavo, ar ji taip nesake, bet vistiek zurnaliuga parase nesamone

Edita

Edita portretas
tikrai nuo kuklumo nemirs.

Simpatija

Simpatija portretas
Daniūtė šaunuolė, aš ją gerbiu už teisingus jos įvertinimus;)))

D

D portretas
Daniutei iki Averbucho kaip "rakom do Luny". Olimpini cempiona I. Averbucha zino visame pasaulyje, o kur zinoma Daniute, apart Lietuvos? Cia net lyginti nera ka...Supersta "zvaigzde".

Teisėjas žmogus

Teisėjas žmogus portretas
Pasaulio ir olimpinių čempionų Lietuvoje yra nemažai, tačiau tokio arogantiško lygio kaip Daniūtė nėra. Jai reiktų kuklumo ir nuoširdumo pasimokyti iš Aleknos. Nemaloni ši fifa, šlykšti ji su savo kalbom ir išsireiškimais. Tai nejaugi teisėjas turi išankstinę nuomonę ką atleisti, o ką ne? Varna tu pasauline, viską sprendžia žiūrovas.

Beveik

Beveik portretas
ir verti iskristi kurie iskrito, o Daniute saunuole, tie , kurie rasineja pries ja,tegu pabando pasiekti jos lygi, gal kiek ir pasikelus, bet o kodel nesipuikuoti, jeigu yra kuo.

x

x portretas
labai neteisingai vertina Daniūtė, daug pastabų ir kritikos bei blogo vertinimo sulaukia geri šokėjai, o kai šoka vitulskienė tai net nesinori žiūrėti, o Daniūtė kad giria tai giria, sakydama kad tai šokėja iš prigimties ir balai dešimtukai. Jo jo tikra „šokėja" iš prigimties.

Faktas

Faktas portretas
Grazi koja ir aukstai pakelta.

Galerijos

Daugiau straipsnių