E. Anusauskaitė ir kitos žinomos moterys dovanojo savo papuošalus

Žinomos Lietuvos moterys dovanojo savo papuošalus moterims, kurios gyvena laikinos globos namuose, krizių centruose.

Šventes ne savo namuose sutiksiančios moterys Vilniaus motinos ir vaiko pensione glaudžiasi pabėgusios nuo jas skriaudžiančių vyrų, neturėdamos kur gyventi ar už ką pragyventi. Dažna jų turi vieną ar kelis vaikučius.

“Džiaugiamės tokia iniciatyva ir ypač tuo, kad dėmesys atkreiptas į moterį. Mes dažniau mąstome apie paprasčiausius dalykus - kaip kavos nusipirkti ar kitą būtiną daiktą, kaip kariauti su vyrais teismuose, o ne apie papuošalus. Todėl labai džiaugiamės būsimomis dovanomis, nes jos ne tik gražios, bet ir ypatingai geras mintis ir energiją,” - teigė Vilniaus Motinos ir vaiko pensiono direktorė Nijolė Dirsienė.

Juvelyrikos salone “Fashion Gold” vykusiame renginyje dalyvavo aktorė Gražina Baikštytė, dainininkės Aistė Pilvelytė, Evelina Anusauskaitė, “Mis Visata” Vaida Ragėnaitė, “Mis Lietuva 2008” Gabrielė Martirosianaitė, žurnalistė Giedrė Bradauskienė, Inga Paksaitė, verslininkė Jovita Duknauskas.

“Aš norėčiau pasidalinti papuošalu, kuriuo puošiausi vienoje apdovanojimų ceremonijoje”, - savo dovaną pristatė G.Baikštytė.

Sceninius auskarus, kurie lydėjo ne viename koncerte paaukojo ir A.Pilvelytė.

“Norėčiau pasidalinti moters istorija, kurią sužinojau dalyvaudama “Mis Visata” konkurse. Ten susipažinau su Belgijos atstove, kuri žinojo, ką reiškia išeiti iš namų ir gyventi laikinos globos įstaigoje. Jai tuo metu buvo labai sunku, o kadangi susidraugavome ji atsisveikindama įteikė rožinio kvarco papuošalą. Juk būtent šis akmuo simbolizuoja meilę...”, - pasakojo V. Ragėnaitė.

Prieš kelias savaites ji sužinojo, kad belgė sutiko savo gyvenimo meilę ir susilaukė sūnaus. 
Renginio metu kiekviena moteris užrašė asmeninius palinkėjimus bei sveikinimus ant Sigutės Ach ir leidyklos “Nieko rimto” dovanotų atvirukų ir kartu su sauja gerumo ir vilties pačios dailiai supakavo dovanėles. Negalėdamos atvykti, bet norėdamos prisidėti prie šios akcijos papuošalus perdavė pati dailininkė Sigutė Ach ir ką tik mamyte tapusi dainininkė Nijolė Pareigytė.

“Keistuolių teatras” pensione gyvenančias moteris su vaikučiais pakvietė apsilankyti naujame spektaklyje “Grybų karas ir taika”.

Ši akcija dar nepasibaigė, todėl visi norintys prie jos prisidėti iki sekmadienio vakaro labai kviečiami atnešti nebereikalingą, bet vis dar dailų papuošalą ir parašyti palinkėjimą nepažįstamajai būsimai papuošalo savininkei.



Šiame straipsnyje: papuošalaimoterys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių