D.Zvonkaus išpažintis: „Esu potencialus alkoholikas“

Švenčių maratonas be lašo alkoholio... Daugeliui tai atrodo vargiai įmanoma, o ne vienam būna ir atvirkščiai - per šventines dienas tęsiasi taurelės kilnojimo maratonas.

Aras Vėberis jau šeštus metus Naujųjų naktį mušant dvylikai nekels šampano taurės. Tiek laiko jis nevartoja alkoholio, tačiau pirmadienio TV3 pokalbių laidoje "Be grimo" prisipažins, kad buvo laikai, kai dėl besaikio vartojimo jam teko ne tik į medikus kreiptis, bet ir turėti bėdų su policija.

Seimo narys Linas Karalius-Ezopas prisipažins, kad nesibaigiančius baliukus dar pamena ir jis: "Atsimeni, Arai, kai vakarėlis pasibaigdavo visiems, mes su tavimi dar ilgam likdavom dviese".

Ko gero, labiausiai pirmadienio 19.10 val. laidos žiūrovus šokiruos dainininko Arvydo Martinėno- Vudžio išpažintis. Vaikinas atvirai prisipažins, kad būdamas gerokai jaunesnis už kitus laidos svečius, svaigalų vartojimo patirtį turi įspūdingą.

"Dvejus metus keldavausi su alaus buteliu. O paskui pamėgau brendį", - prisipažins Vudis, kuris kartą nuo alkoholio vos nemirė.

Dabar vaikinas negeria jau metus ir nebijo prisipažinti, kad buvo labai rimtai įklimpęs.

Deivydo ir Natalijos Zvonkų šeimoje alkoholio embargas dar nepaskelbtas, tačiau Natalija patikins, kad Deivydo "baliai" jai ne visada patinka ir ji net gi mano, kad jam būtų naudinga visiškai atsisakyti svaigalų.

"Esu potencialus alkoholikas", - neslėps Deividas ir patikins, kad neretai rimtai "prisiviręs košės" dėl alkoholio, kurį laiką daro pertrauką ir visiškai jo nevartoja.

Tuo tarpu laidoje viešėjęs toksikologas Alvydas Repečka aiškins, kad daugiausiai sau kenkia tie, kurie rytais mėgsta daryti vadinamąjį "pachmielą". Pagirios ir "pachmielas", anot mediko, skirtingi dalykai.

Atvira išpažintis apie nesibaigiančius "balius" ir saiko neturėjimą. Istorijos, paslaptys ir pamokos laidoje "Be grimo" - pirmadienį 19.10 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių